Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Veckans modenyheter: 4 perfekta vårlooks vi drömmer om

11 apr, 2023 
AvSandra Bohlin
vårmode dam nyheter 2023
Spana in veckans senaste nyheter från butikerna. Vi listar de snyggaste köpen som vi vill preppa vårgarderoben med och 4 vårlooks att sno rakt av.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Krispiga vårtoner och stilsäkra basplagg – här är veckans senaste nyheter från butikerna. Vi bjuds på allt från vårens snyggaste ballerinaskor och det perfekta linnesetet till en böljande satinkjol och trendiga parachutepants och säsongens trendaccessoar – scarfen!

vårmode dam nyheter 2023

Mode nyheter dam vår 2023

ELLEs shoppingredaktör Sandra Bohlin har samlat veckans snyggaste modenyheter och stylat dem till 4 perfekta vårlooks att bära nu när solen äntligen kikat fram!

Annons

Look 1: Denim

Denim är en av vårens absolut hetaste trender och vi bär den i allt från enstaka plagg till hel denimlook! För en casual och snygg vadragslook i vår så stylar vi jeansen med en skön tubtopp, en randig skjorta och över det bär vi gärna en jacka i boxig passform.

vårmode dam nyheter 2023

Look 2: Krispigt beige toner

En av vårgarderoben mest användbara och snyggaste plagg är satinkjolen och våren 2023 är inget undantag! Styla den gärna ton i ton i beige och toppa med en trendig denimjacka. På fötterna bär vi mer än gärna vårens it sko – ballerinan!

Annons
vårmode dam nyheter 2023

Look 3: Linnesetet

Ett kostymset är aldrig fel och det passar precis lika bra till festen som till kontoret. Här stylas setet med ett par svarta sneakers men tveka inte att styla det till dina favoritklackar!

vårmode dam nyheter 2023

Look4: Parachutepants och skinnjackan

Luftigt, pösigt och med trendiga 90-talsvibbar har parachute-byxorna tagit sig upp på topplistan över vårens trendplagg! Extra trendigt i år är att mixa materialval och olika stilar så här har vi stylat byxorna till en söt figurnära topp i glansigt material och över axlarna bär vi en skinnjacka.

Annons
vårmode dam nyheter 2023

Foto: Imaxtree

Se mer:

Fantasifull flirt – följ med bakom kulisserna på ELLEs modeplåtningBrand logo
Fantasifull flirt – följ med bakom kulisserna på ELLEs modeplåtning

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons