Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

18 plagg med trendig knytning och band som knyts runt kroppen

plagg med band och knytning

Sommaren 2021 bär vi plagg med dekorativa band som vi knyter runt kroppen – en trend som nått från catwalken till kedjorna.
11 maj, 2021

En av de största trenderna sommaren 2021 är plagg med dekorativa band som slingrar sig runt midjan eller knyts i nacken eller ryggen. En öppen rygg får alltså gärna prydas av en korsettliknande knytning eller justerbara band som ger en stilsäker look.

Den dekorativa knytningen hittar vi såväl på linnen som på toppar och blusar med korta eller långa ärmar och vi bär dem gärna med jeans eller jeansshorts för en skön stilkrock. Det är också snyggt att välja ett matchande set med kjol och en topp med knytning – den perfekta sommarlooken 2021!

jacquemus 2021
Foto: Jacquemus

Det franska modehuset Jacquemus har varit tongivande i att sätta trenden – den här looken från vår- och sommarkollektionen 2021 visade de redan sommaren 2020. Om du vill bära looken rakt av så finns toppen med band över bysten här (reklamlänk från Apprl) och kjolen hittar du här (reklamlänk från Apprl).

18 plagg med knytning och band

Här har vi samlat 18 snygga plagg med trendiga band och knytningar i alla olika prisklasser – vilka väljer du sommaren 2021?

Brun croppad blus från & Other Stories. Den har knappar fram, en krage samt band som knyts runt kroppen och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit stickad topp från Cult Gaia. Den är öppen i ryggen och har korsade justerbara band, den finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljusblå ribbstickad topp från Monki. Den har hög skärning fram, öppen rygg med band och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Grön croppad topp från H&M. Den har volanger fram samt dubbla knytningar i ryggen och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den matchande kjolen finns här (reklamlänk från Adtraction).

grön topp från H&M

Topp från H&M. Klicka på bilden för att komma direkt till plagget

Ceriserosa topp från Isabel Marant. Den har puffärmar och en stor öppning i ryggen med flera knytningar, du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Gul V-ringad blus från & Other Stories. Den har omlottskärning och en krage, samt band som knyts runt kroppen, den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Beige ribbad topp från Na-kd. Den har långa ärmar, en snurrad detalj fram och band som knyts runt kroppen, den finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Vit blus med långa ärmar från Jacquemus. Den har en djup ringning fram med ett band som knyts runt kroppen och finns här (reklamlänk från Apprl).

Grön topp från Only. Den har hög skärning fram, puffärmar, öppen rygg med knytning och finns här (reklamlänk från Awin.com).

Svart klänning med öppen rygg. Den har korsade band i ryggen med synlig knytning, kommer från H&M och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Blårutig blus från Adoore. Den har överdimensionerade puffärmar, en hjärtformad omlottringning i wrap-design samt knytning runt midjan och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den matchande kjolen finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svart kofta från & Other Stories. Den har omlottskärning och en krage samt knytband runt kroppen, den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Grönrutig croppad topp från Bershka. Den har korta puffärmar och en öppen rygg med korsade justerbara band samt knytning, den finns här (reklamlänk från Awin.com). Den matchande kjolen finns här (reklamlänk från Awin.com).

Blåblommig långärmad topp från H&M. Den har en liten ståkrage, en lång öppning i ryggen samt band som knyts runt kroppen, den finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i vitt här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusgrön blus från Staud. Den har vida ballongärmar, volangkant nedtill och en dekorativ knytning i nacken, du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Svart långärmad ribbad topp från Na-kd. Den har öppen rygg med knytning bak och finns i flera färger här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Gul blommig blus från Bikbok. Den har långa ärmar och en öppen rygg med knytning och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Svart klänning från Jacquemus. Den har dubbla axelband som knyts horisontellt i ryggen, du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Se mer:

0:60

Efter reklamen: Inspireras av modeveckorna – här är 5 stilsäkra streetstyletrender 2021

(0:60)

Missa inte

21 snygga plagg med dragsko och rynkade detaljer

Markerade axlar – 16 toppar och tröjor med axelvaddar för en snygg silhuett