Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Här visar Jacquemus sin SS22-visning på Hawaii

14 mar, 2022 
Jacquemus SS22.
Ännu en drömvisning signerad Jacquemus har presenterats och denna gång tar den franska älsklingsdesignern Simon Porte Jacquemus oss till en strand – på Hawaii. Här är allt du vill veta om SS22-visningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Simon Porte Jacquemus är den franska älsklingsdesignern bakom Jacquemus känd för sitt soliga leende, oblyga attityd och givetvis – enastående visningar. Kanske minns du den ljuvliga 10-årsjubileumsvisningen 2020 när Jacquemus överraskade med en visning på ett fält mitt bland lavendel i franska Provence? Eller år 2021 när vår-och sommarkollektionen återigen presenterades på ett öppet fält men denna gång bland havre? Visningarna lägger sig minst sagt varmt i minnet och visningen för 2022 är inget undantag. Denna gång tar Jacquemus oss till Hawaii och avslöjar för första gången en visning utanför Frankrike.

Le Splash

På ön Oahu längst en lång turkos catwalk på en stand precis intill vågornas lugnande ljud presenterades SS22-kollektionen med namnet Le Splash. Kollektionen är skapad med inspiration från en tidigare kampanj fotad på ön och inte helt otippat innehåller samlingen all inspiration man kan önska för soliga sommardagar nära vatten, tänk dig färgglatt bad och svala sommarplagg med moderna snitt.

Annons

För att lämna ett så litet ekologisk fotavtryck som möjligt och för att visa sin respekt som gäst på Hawaii med dess kultur, traditioner och historia, producerades visningen helt genom lokala samarbeten med lokala modeller, talanger och småföretagare. Även gästerna som var på plats var modehusets lokala vänner och VIP:s. Vi låter kollektionen tala för sig själv men utlovar 100% sommarinspiration i bildregnet nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Så bär du upp årets trendfärger 2022Brand logo
Så bär du upp årets trendfärger 2022
Annons

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons