Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Miu miu Aw21: 22 heta looks inför vintern 2021

10 mar, 2021 
Miu Miu AW21
När Miu Miu presenterade sin AW21-kollektion var det i hjärtat av Italienska alperna! Se kollektionen som redan fått stor uppmärksamhet här, och som definitivt får oss att längta till skidbackarna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Inspireras av Miu Miu – så bär du upp afterski-trendenBrand logo
Inspireras av Miu Miu – så bär du upp afterski-trenden
När Miu Miu presenterade sin AW21-kollektion var det i hjärtat av Italienska alperna! Se kollektionen som redan fått stor uppmärksamhet här, och som definitivt får oss att längta till skidbackarna!

Det krävs tydligen både mod och god stil i vinter. Välkommen till Miu Miu Mountain Club. I hjärtat av Dolomiterna i Alperna visade Miu Miu fram sin kommande höst- och vinterkollektion för 2021. Det verkar som Miuccia Pada likt Chanels chefsdesigner Virginie Viard längtar ut till skidbackarna och allt vad det innebär!

Miu miu Aw21: Sport och funktion möter mode

Det hårda klimatet, landskapet och strävan efter okända mål står bakom inspirationen. Modellerna är klädda för det extrema. Och precis såhär ser det ut när sportinfluencer möter mode, två världar som länge lånat av varandra. Fuskpäls, vadderade lager, stickade skidhjälmar, balaklava, huvudbonader och skidmasker står för skydd medans sidenklänningarna och spetsdetaljerna förmedlar intimitet. Ytterplaggen visar det inre livet menar Miuccia Pada. Snyggt och praktiskt? Ja, kollektionen som stylats av stylisten Lotta Volkova har redan fått stor uppmärksamhet. Vi räknar med att få se mycket mer av Miu Miu i skidbackarna och i city!

Annons

Se Miu Mius AW21 kollektion direkt från Cortina d’Ampezzo i Italienska alperna här:

Spana in Miu Mius 22 bästa looks inför hösten 2021:

Foto: Miu Miu

LÄS MER:

Nyckelplaggen att satsa på inför vårmodet 2021

Färgtrender 2021 som dominerar vårmodet

Nya bilderna på Kate Moss och dottern Lila Grace

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons