Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Quiet luxury-looks som stack ut under Milano Fashion Week

22 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Under Milano Fashion Week 2023 var det inte bara grunge- och punkinfluenser som tog stor plats. På gatornas stack även trenden quiet luxury ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
New York Fashion Week: COS AW23-visningBrand logo
New York Fashion Week: COS AW23-visning

Trenden quiet luxury handlar om att uttrycka sin stil utan att vara överdrivet prålig. Enkla plagg kombinerades med väl valda statement-pieces för att skapa en helhet och ett stilrent uttryck.

Brunt har visat sig vara ett av höstens mest trendiga färger.

Här är de bästa quiet luxury-looksen från Milano Fashion Week

Rena snitt och nedtonad färger är vad som gäller när det kommer till quiet luxury.

En hel del fashionistas i Milano väljer kvalitet framför kvantitet när det kommer till de looks som visats upp på gatorna under veckan. Läderaccessoarer av hög kvalitet, lekfulla kjolar med spännande applikationer av tyg såsom rosor och kvistar bars. Plagg med rena snitt var också ett populärt stylingval. Quiet luxury lyfter klassiska, stilrena plagg framför extravaganta och lekfullare trender med mycket mönster och märkeslogotyper.

Annons
Kjolar med kontrasterade detaljer.

Neutrala färger som svart, vitt, beige och grå dominerade, men looksen var inte tråkiga för det. Subtila detaljer som broderier och struktur på de matchade plaggen gav looksen liv och karaktär.

Annons

Foto: Launchmetrics.com/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons