Artikeln innehåller reklamlänkar

15 romantiska och lyxiga underklädesset – perfekt till alla hjärtans dag

matchande underklädesset

Skäm bort dig själv på alla hjärtans dag med ett snyggt underklädesset! Vi listar 15 matchande set i allt från bomull och satin till spets och mesh.
04 februari, 2021

Alla hjärtans dag 2021 står runt hörnet och är en dag när vi firar kärleken! Inte nog med att vi vill visa våra nära och kära extra uppskattning denna dag så får vi inte glömma bort att uppskatta och unna oss själv någonting dagen till ära!

Här kan du läsa om 25 andra saker att unna sig själv på alla hjärtans dag!

Foto: & Other Stories x Le petit trou

Snygga och matchande underklädesset:

Skäm bort dig själv med lyxiga och romantiska underklädesset i vackra nyanser och material! Vi listar 15 snygga och matchande set i allt från bomull och satin till spets och mesh som passar perfekt att unna sig själv (eller varför inte ge bort?) till alla hjärtans dag.

Svart set i ren mesh från & Other Stories. Du kan köpa bh-n (länk till & Other Stories) här och de högmidjade trosorna här (länk till & Other Stories).

Set från Understatement med trosa och bh i vacker spets med mjuk resår upptill. Köp trosorna här (länk till Åhléns) och bh-n här (länk till Åhléns).

Set i satin från Love story. Köp bh-n här (länk till Adtraction) och trosorna här (länk till Adtraction).

Svart set i spets från Myla London. Köp toppen här (länk till Apprl) och trosorna här (länk till Apprl).

Rött underklädesset från Hunkemöller. Köp det här (länk till Awin.com).

Rosa underklädesset från Understatement med trosor med hög midja och en bralette i klassisk triangelmodell. Köp bh-n här (länk till Åhléns) och trosorna här (länk till Åhléns).

Vitt set i spets från Arket. Köp bh-n (länk till Arket) här och trosorna här (länk till Arket).

Beige set från Joelle med bygelfri bh och ett par höga trosor med rosett. Du kan köpa bh-n här (länk till Ellos) och trosorna här (länk till Ellos).

Svart set i spets från Hanky Panky. Bralette med en bralette och högmidjade spetstrsor. Tillverkade av ett stretchigt material för opimal komfort och figurnära passform. Du kan köpa toppen här (länk till Wakakuu) och trosorna här (länk till Wakakuu).

Rosa underklädesset från Lindex i mjuk spets med uddkant. Du kan köpa bh-n här (länk till Lindex) och trosorna här (länk till Lindex).

Svart underklädesset från Gucci. Du kan köpa det här (länk till Apprl).

Grönt set med bh och trosor i spets från Honkemöller. Köp setet här (länk till Awin.com).

Beige set från Creem med en bygelbh klädd i vacker spets och ett par matchande trosor. Köp bh-n här (länk till Apprl) och trosorna här (länk till Apprl).

En svart body i spets från H&M. Köp den här (länk till H&M).

Ett mjuk set från H&M i duvblå nyans med en bygellös bh och ett par högt skurna string trosor. Du hittar bh-n här (länk till H&M) och trosorna här (länk till H&M).

Foto: & Other Stories

LÄS MER:

25 saker att unna sig själv på alla hjärtans dag

Newbie släpper drömmig bröllopskollektion – till både vuxna och barn

Snygga vita jeans 2021