Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

15 romantiska och lyxiga underklädesset – perfekt till alla hjärtans dag

04 feb, 2021 
AvSandra Bohlin
matchande underklädesset
Skäm bort dig själv på alla hjärtans dag med ett snyggt underklädesset! Vi listar 15 matchande set i allt från bomull och satin till spets och mesh.
Annons
Så bär du upp den rosa färgtrenden 2021Brand logo
Så bär du upp den rosa färgtrenden 2021

Alla hjärtans dag 2021 står runt hörnet och är en dag när vi firar kärleken! Inte nog med att vi vill visa våra nära och kära extra uppskattning denna dag så får vi inte glömma bort att uppskatta och unna oss själv någonting dagen till ära!

Foto: & Other Stories x Le petit trou

Snygga och matchande underklädesset:

Skäm bort dig själv med lyxiga och romantiska underklädesset i vackra nyanser och material! Vi listar 15 snygga och matchande set i allt från bomull och satin till spets och mesh som passar perfekt att unna sig själv (eller varför inte ge bort?) till alla hjärtans dag.

Annons

Svart set i ren mesh från & Other Stories. Du kan köpa bh-n (reklamlänk) här och de högmidjade trosorna här (reklamlänk).

Set från Understatement med trosa och bh i vacker spets med mjuk resår upptill. Köp trosorna här (reklamlänk) och bh-n här (reklamlänk).

Annons

Set i satin från Love story. Köp bh-n här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Svart set i spets från Myla London. Köp toppen här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Annons

Rött underklädesset från Hunkemöller. Köp det här (reklamlänk).

Rosa underklädesset från Understatement med trosor med hög midja och en bralette i klassisk triangelmodell. Köp bh-n här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Annons

Vitt set i spets från Arket. Köp bh-n (reklamlänk) här och trosorna här (reklamlänk).

Beige set från Joelle med bygelfri bh och ett par höga trosor med rosett. Du kan köpa bh-n här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Annons

Svart set i spets från Hanky Panky. Bralette med en bralette och högmidjade spetstrsor. Tillverkade av ett stretchigt material för opimal komfort och figurnära passform. Du kan köpa toppen här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Rosa underklädesset från Lindex i mjuk spets med uddkant. Du kan köpa bh-n här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Annons

Svart underklädesset från Gucci. Du kan köpa det här (reklamlänk).

Grönt set med bh och trosor i spets från Honkemöller. Köp setet här (reklamlänk).

Annons

Beige set från Creem med en bygelbh klädd i vacker spets och ett par matchande trosor. Köp bh-n här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

En svart body i spets från H&M. Köp den här (reklamlänk).

Annons

Ett mjuk set från H&M i duvblå nyans med en bygellös bh och ett par högt skurna string trosor. Du hittar bh-n här (reklamlänk) och trosorna här (reklamlänk).

Foto: & Other Stories

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons