Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Masion Margiela och Reebok gör årets mest omtalade sneaker (hittills!)

14 jan, 2021 
Reebok Maison Margiela tabi-sneakers
Två ikoniska skor blir till en när Masion Margiela och Reebok fortsätter sitt samarbete under våren 2021. Och bli inte förvånad om du redan nu säger hej till årets mest omtalade sneaker!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Klockor, smycken och detaljer – så stylar du säsongens trendiga accessoarerBrand logo
Klockor, smycken och detaljer – så stylar du säsongens trendiga accessoarer

Masion Margielas omtalade Tabi split-toe skor från 1988 har länge delat både modebranschen och modeintresserade i två läger. Trots det har split-toe modellen som fått namnet Tabi blivit en ikonisk modell för många modeälskare. Det har Masion Margiela och Reebok tagit fasta på när de under våren 2021 fortsätter sitt samarbete.

Classic Leather Tabi i bianchetto

Den 30 januari lanseras sneakern Classic Leather Tabi i bianchetto. Sneakern är en hybrid av Reeboks mest respekterade och igenkännliga löparsko, Classisc Leather från 1983, och Masion Margielas Tabi slipt-toe konstruktion.

Två ikoner slås ihop

För samarbetet byggs Reeboks Classic Leather helt om för att rymma Margielas Tabi split-toe. Stilen är skapad i nappaskinn med EVA-sula. Den är gjord i handmålad vit beläggning på en svart lädersockel och refereras till signaturen Bianchetto från Maison Margiela, som avsiktligt flisar med slitage.

Annons
Reebok Classic Leather
Masion Margiela Tabi-boots

Masion Margiela och Reeboks Classic Leather Tabi i bianchetto sneaker ska representera det bästa från både husen när de kombinerar innovation och nostalgi och spås redan nu bli en av årets mest omtalade samarbeten!

Foto: Reebok, Imaxtree

LÄS MER:

Välkomna våren med snygga sneakers – 23 trendiga par att fynda på rea

Gör dig redo för skotrenderna som tar över våren 2021

Nyckelplaggen att satsa på inför vårmodet 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons