Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskorELLE-galan

11 snygga loafers att addera till vinterns skogarderob

21 nov, 2023 
AvVeronica Henriksson
AvMichelle Lannerhjelm
AvAmie Chorr
11 snygga loafers att addera till vinterns skogarderob
Ute efter en riktigt snygg sko att bära i vinter? Då har du kommit rätt! Loafers toppar modelistan ännu en säsong – vi har handplockat våra 11 favoriter, spana in dem här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Carrie Bradshaws mest ikoniska looksBrand logo
Carrie Bradshaws mest ikoniska looks

På jakt efter perfekta skorna till vintern, som kommer ge dig lyx känslan? Precis som ett par svarta cowboyboots är ett par loafers en perfekt investering eftersom det är skon som går med allt i garderoben, och som definitivt sätter pricken över i:et på din look. Därför har vi har listat våra favoriter från butikerna just nu!

Dam loafers 2023 – 11 snygga köp att bära i Vinter

Vi har listat ett fång av loafers att bära i vinter – när man vill ha det där lilla extra i sin look. Här hittar du den klassiska penny loafern, loafers med fyrkantig tå och tidlösa modeller i mocka och materialmix!

Annons

Läderloafers med fyrkantig tå

Arket

Loafers av mjukt läder med fyrkantig tå och dekorativa sömmar. Inner- och yttersula i läder. Klackhöjd 4 cm.

Klassiska loafers

Vagabond

Klassisk loafer med en greppsula designad med en stilfull blockklack, vilket ger både stabilitet och en modern touch till din outfit.

Annons

Glansiga loafers

Billi Bi

Denna exklusiva loafersko är skickligt handgjord för att garantera en unik och stilfull look. Dess gummisula erbjuder komfort och slitstyrka samtidigt som den ger ett stadigt grepp på olika underlag. Den fyrkantiga tån ger skon en tidlös och modern design, och detaljerna inspirerade av klassiska herrskor får den att sticka ut med en subtil feminin touch.

Chunky loafer

Vagabond

En chunky loafer för den som vill ha lite grövre version av den klassiska modellen! Även fast den är chunky känns den lätt på fötterna så du bekvämt kan satser runt stand med en lite mer djärv touch på din look.

Loafer med rund tå

Cos

Tillverkade av smidigt kromfritt läder med mandelformade tår och låga staplade klackar. Skorna har den karakteristiska "penny strap"-detaljen och tonal toppsömnad, vilket ger dem en tidlös och elegant look.

Annons

Loafers med synliga sömmar

Dr. Martens

Loafers med de karakteristiska Dr. Martens detaljerna. Definitivt ett par djärva skor som kommer tillföra en punkig känslan till din look.

Loafers i mockaimitation

Duffy

Svarta loafers i textil från Duffy. Ett par trendiga penny loafers i microtextil. Foder i textil och innersula i syntet. En modern modell, lika snygg till kostymbyxor som till ett par jeans.

Loafers med slimmad tå

Vagabond

Ett par klassiska loafers i läder, perfekta för att höja din stil. Dessa eleganta skor är försedda med ett mjukt textilfoder för extra komfort under långa dagar. Den dekorativa detaljen över foten ger skorna det lilla extra. Med en tidlös design och högkvalitativa material blir dessa loafers ett oumbärligt tillskott till din skogarderob.

Annons

Ovala loafers

Toteme

Förnya din skogarderob med dessa minimalistiska loafers som är präglade med guldtext på ovansidan. Tillverkade i Italien av smidigt läder, på en liten staplad klack av gummi. Dessa loafers är perfekt att kombinera med en skräddad look eller ett par jeans och vit skjorta.

Penny loafers i canvas

Toteme

Dessa moderna loafers ger en modern tolkning av den klassiska modellen med en penny strap. Tillverkade i Italien med en ovandel av bomull och linne – avslutas med läderdetaljer, vilket ger dem en elegant touch. Skorna vilar på en polerad lädersula och en liten staplad klack av gummi.

Mörkbruna loafers

Gant
Tidlösa och mångsidiga loafers med ovandel i glansigt skinn. En preppy klassiker med tofsdetalj och en platt, rundad tå. Matcha dem med jeans och en kavaj för en ledigt chic look.
Köp skorna här!Reklamlänk
Annons

Extra tips – så förbereder du dina skor för blöta vinterdagar!

Självklart är det viktigt med skovård för alla typer av skor, men komfort är lika essentiellt! Här är två användbara tips för att hålla dina skor i toppskick under hela vintern. En fantastisk egenskap med loafers är deras mångsidighet, eftersom de passar lika bra på våren och sommaren. Därför är skovård av yttersta vikt för att du ska kunna njuta av dem säsong efter säsong.

Loafers i sig kan kännas kalla att bära under vintern. Av den anledningen har vi också ett ytterligare tips för att hålla dina fötter varma!

Impregneringsspray

Springyard

Snabbverkande och effektiv impregnering som ger ett omedelbart skydd mot regn, snö, smuts och fläckar. Bibehåller materialets andningsförmåga och fungerar utmärkt på de flesta material såsom läder, textil, mocka/nubuck, syntet och även Gore-Tex material. Fri från PFAS och tillverkad med grön certifierad drivgas.

Lamullssula

2GO

lamullssula är den idealiska sulan för kallt och ruskigt vinterväder! Tillverkad av äkta lammull med en undersida av ullfilt som håller fötterna torra

Köp sulan här!Reklamlänk

Foto: Laucnhmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons