Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Kylie Jenner har tagit över Paris modevecka – se hennes bästa looks

03 okt, 2022 
Kylie Jenners bästa looks under Paris Fashion Week
Kylie Jenner (och hennes looks) har synts överallt under Paris Fashion Week. Från chockrosa Balenciaga till transparent spets signerad Mugler och såklart Loewe-trosorna – här är det bästa stjärnan bjudit på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 ikoniska stilögonblick med Marilyn MonroeBrand logo
5 ikoniska stilögonblick med Marilyn Monroe

Kändisen alla pratar om från Paris Fashion Week? Kylie Jenner! Ja, få har väl missat att Kylie har tagit över den roll som Kim Kardashian brukar ha under Paris Fashion Week – nämligen gästen som levererar den ena modiga looken efter den andra. Kylie Jenner har gått fashion-bananas – och internet älskar det!

Kylie Jenners bästa looks under Paris Fashion Week

Skönhetsmogulen fick stor uppmärksamhet när hon entrade Acne Studios visning iklädd en klänning från det svenska modehuset, som sedan syntes på catwalken. Men hon har också burit chockrosa från Balenciaga, transparent look i spets signerad Mugler och Loewe-trosor. Kylie (och hennes looks) har verkligen synts överallt! Spana in det bästa nedan.

Annons

KYLIE JENNER IKLÄDD SVENSKT

Kylie Jenner i klänning från Acne

Vi börjar med Acne! För när Kylie anlände till svenska Acne Studios visning blev hon på många sätt en del av showen. Den vita, figurnära, golvlånga klänningen med dramatiska cape-liknande ärmar visade sig vara en del av det svenska modehusets SS23-kollektion – för när showen sedan började och Kylie satt på front row kunde vi se en identisk klänning på catwalken.

Kylie i chockrosa Balenciaga

Kylie Jenner i chockrosa klänning från Balenciaga

Och även till Balenciagas visning bar Kylie något som sedan kom att synas på catwalken, nämligen den här chockrosa fluff-klänningen med lång ärm. Modehuset bjöd sedan på en neongul variant under själva visningen.

Annons

Helsvart

Kylie Jenner i helsvart från Balenciaga

Till efterfesten blev det helsvart!

Disney-vibbar

Kylie Jenner i blå sammetsklänning Paris Fashion Week

När det var dags för Schiaparelli bar Kylie en sammetsklänning i blått från modehuset. Klänningen hade en djup, hjärtformad ringning och Kylie matchade med ett brett choker-halsband föreställande ett stort svart människohjärta och uppsatt hår. Allt andades Disney(-skurk)!

Annons

Underkläderna i fokus

Kylie Jenner i trosor och linne från Loewe

Även när det kommer till Kylies lite mer nedtonade looks under veckan så har hon gjort ett stort avtryck. Som på Loewes visning till exempel, där skönhetsentreprenören bar ett set bestående av linne och trosa med modehusets logga på. Över det bar hon en grå kappa från samma designer.

Spets, spets, spets!

Kylie Jenner i spetsklänning från Mugler

Kylie på Business of Fashions gala iklädd en transparent spets-klänning i wrapmodell från Mugler.

Annons

Blommig miniklänning

Kylie Jenner i blå blommig klänning

När det var dags för Coperni att presentera sin kommande kollektion kom Kylie iklädd en blommig miniklänning signerad modehuset. Hon matchade med futuristiska solglasögon.

Virkat i minimodell

Kylie Jenner i virkad klänning från Balmain

Till Balmains visning satsade Kylie på en virkad miniklänning från modehuset och matchade med nude-skor.

Foto: TT/Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons