Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Kronprinsessan Victorias gravidstil – 10 looks vi minns

09 sep, 2022 
Kronprinsessan Victorias gravidstil – 10 looks vi minns
Två Nobelfester, stilrent svart och tajt spetsklänning i återvunnet material – kronprinsessan Victoria har bjudit på flera stilsäkra gravidlooks. Spana in!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Kronprinsessan Victorias magiska looks – 5 favoriter från 90-taletBrand logo
Video: Kronprinsessan Victorias magiska looks – 5 favoriter från 90-talet

Att modet har en stor roll när kungligheterna utövar sin yrkesroll är ingen nyhet. Kronprinsessan Victoria har till exempel blivit en kunglig stilförebild att räkna med de senaste åren. Hon var tidig med att stötta svenskt mode och väljer ofta att lyfta just våra svenska designers och hållbara material när det vankas offentliga tillställningar.

Kronprinsessan Victorias gravidstil

Och även när det kommer till gravidmode har vår svenska tronarvinge bjudit på stark stilinspiration. Hon har medverkat vi två Nobelfester som gravid, därtill har vi sett henne med gravidmage iklädd en lila, specialdesignad klänning hösten 2015 och bara några veckor innan prins Oscar föddes bjöd hon på en vacker gravidlook i spetsklänning gjord av återvunnet material. Spana in detta och fler av hennes mest minnesvärda gravidoutfits nedan.

Annons

Nobelfesten 2011

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – nobelfesten 2011

Kronprinsessan Victoria har varit gravid på två Nobelfester, både med prinsessan Estelle och med prins Oscar. Här, i december 2011 när hon väntade dottern kom kronprinsessan iklädd en blå paljettklänning signerad Pär Engsheden.

En gravid Victoria i paljetter

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – nobelmiddag 2011

Dagen efter anlände Victoria tillsammans med prins Daniel till kungen och drottningens Nobelmiddag på slottet. Kvällen till ära bar hon en paljettklänning i silver.

Annons

Lila specialdesign

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – lila specialdesign

När Kronprinsessan Victoria var gravid med prins Oscar satsade hon på den här looken till prins Nicolas dop i oktober 2015. Den specialdesignade klänningen i lila kommer från Séraphine.

Klassiskt svartvitt

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – svartvit klänning

Några dagar senare bar hon en mönstrad klänning i svart och vitt och markerade gravidmagen med ett knytband.

Annons

I fodralklänning

Under ett besök i Peru 2015 sågs hon bära den här gravidlooken.

Blå festlook

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – blå

Till en middag på slottet med Tunisiens president i november 2015, då kronprinsessan väntade Oscar, bar hon en blå klänning i transparent tyg med påsydda paljetter.

Annons

En kappa med plats för magen

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – blå kappa

Under ett besök i Karlstad en novemberdag 2015 satsade kronprinsessan på en ljusblå kappa, blå klänning och höga stövletter.

Nobelfesten 2015

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – nobelfesten 2015

När hon väntade prins Oscar kom Kronprinsessan till Nobelfesten 2015 iförd en klänning med plisserad kjol, från By Malina.

Annons

Stilren look i svart

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – svart look

Klassiskt svart! Drygt en månad innan Oscar föddes besökte kronprinsessan operan i Stockholm iklädd en svart look med klänning och skimrande kappa.

Spetsklänning (och örhängen!) i återvunnet material

Kronprinsessan Victorias bästa gravidlooks – H&M-klänning

Cirka tre veckor innan Victoria blev mamma för andra gången bar hon den här blå spetsklänningen från H&M Conscious vårkollektion 2016, vid Global Change Award i Stockholms stadshus. Örhängena, som också de kom från H&M:s kollektion där fokus ligger på hållbarhet och återvunnet material, var gjorda av gamla denimplagg.

Foto: TT

Se också: Drottning Elizabeths mest stilsäkra looks genom årenBrand logo
Se också: Drottning Elizabeths mest stilsäkra looks genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons