Så följer du Copenhagen Fashion Week AW23

Så följer du Copenhagen Fashion Week AW23

Köpenhamns modevecka inför hösten 2023 är igång – och ELLE är givetvis på plats! Häng med på visningarna, ta del av största snackisarna och spana in den hetaste streetstylen.
31 januari, 2023
Se modedesignern Vivienne Westwood genom tiderna
1:04

Efter reklamen: Se modedesignern Vivienne Westwood genom tiderna

(1:04)

Slå på ljud

Äntligen! Redan innan vårens första tecken är här riktar vi blickarna mot kommande höstsäsong. Åtminstone när det kommer till modet. För nu inleds de internationella modeveckorna och det är dags för våra stora designers att presentera sina kollektioner för hösten 2023. Först ut är Copenhagen Fashion Week!

Köpenhamns modevecka aw23 – detta händer

I dagarna fem kan vi vänta oss starka inspirationsvindar från grannlandet i väst. Mellan 30 januari-3 februari kommer danska designers att ta över huvudstaden. På visningsschemat hittar vi välkända namn som Rabens Saloner, Ganni, Baum und Pferdgarten, Saks Potts, Stine Goya, Gestuz och A. Roege Hove. Men vi har även svensk representation på plats i form av Selam Fessahaye! (Peppen!).

Vid sidan av catwalken kan vi också räkna med att gatorna i Köpenhamn lär bjuda på en hel del inspirerande streetstyle. Du hör ju, detta vill du inte missa!

Här kan du följa Köpenhamns modevecka AW23

Vill du få de senaste uppdateringarna från veckan? ELLE är givetvis på plats! Häng med på visningarna, ta del av de största snackisarna och spana in den hetaste streetstylen på ELLEs Instagram, Tiktok och såklart även här på ELLE.se.

Följ ELLE på Instagram här

Spana in de senaste uppdateringarna på ELLEs Instagram.

Följ ELLE på Tiktok här

Missa inte ELLEs Tiktok för ännu mer modeinnehåll!

@ellesverige

ELLE reder ut veckans TikTok-snackisar! Mer om detta hittar du på elle.se (länk i bion!) ✨#schiaparelli #kyliejenner #dojacat #fyp #elle

♬ Chill Vibes - Tollan Kim
Vårmode 2023 – ELLEs moderedaktion listar vårens viktigaste trender och tendenser
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023
1:02

Efter reklamen: 6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023

(1:02)

Slå på ljud

Foto: Imaxtree