Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Copenhagen Fashion Week – så följer du modeveckan

07 aug, 2023 
Så följer du Köpenhamns modevecka SS24.
Köpenhamns modevecka för vår- och sommarsäsongen 2024 är igång – och ELLE är givetvis på plats för att uppdatera dig med det bästa modeinnehållet. Häng med på visningarna, ta del av de största snackisarna och inspireras av stilsäker streetstyle!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Trendspaning: Skimrande guldBrand logo
Trendspaning: Skimrande guld

Då har det äntligen blivit dags för modeveckorna att dra igång igen! Denna gång blickar vi traditionsenligt till den danska huvudstaden som är först ut att presentera kommande kollektioner för våren- och sommaren 2024.

I dagarna fem kan vi vänta oss starka inspirationsvindar (och säkerligen en och annan regnskur) från grannlandet i väst. Mellan den 7-11 augusti väntas nämligen både gamla och nya talanger ta över den danska huvudstaden. På det fullspäckade visningsschemat hittar vi allt från A. Roege Hove som inleder modeveckan till välkända namn som bland annat Saks Potts, Skall Studio, Rotate och Ganni. Men även svensk representation är att vänta då Deadwood står med som enda svensk designer på visningsschemat. Minst sagt en visning att hålla ögonen på!

Annons
Streetstyle SS23.

Utöver storslagna visningar väntas givetvis även en hel del inspirerande streetstyle och känner vi den danska modeveckan rätt – även en och annan snackis!

HÄR KAN DU FÖLJA KÖPENHAMNS MODEVECKA SS24

Vill du få de senaste uppdateringarna från veckan? ELLE är på plats och uppdaterar dig med det bästa från veckan. Häng med på visningarna, ta del av de största snackisarna och spana in den hetaste streetstylen på ELLEs Instagram, Tiktok och såklart även här på ELLE.se.

Annons

FÖLJ ELLE PÅ INSTAGRAM HÄR

Spana in de senaste uppdateringarna på ELLEs Instagram.

FÖLJ ELLE på Tiktok HÄR

@ellesverige

Robotar, brinnande kläder och plagg som river hela dukningen. De virala visningsklippen sprider sig över sociala medier, men varför? ELLE undersöker fenomenet! Mer om de senaste modetrenderna och virala klippen hittar du i senaste numret av ELLE och på elle.se! ✨

♬ original sound - ellesverige

Missa inte att spana in ELLEs Tiktok för ännu mer modeinnehåll.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons