Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Omega öppnar sin första butik i Sverige – få en första titt

06 dec, 2022 
Omega öppnar sin första butik i Sverige – få en första titt
Är du en klockfantast? Eller vill du kanske ha koll på senaste nytt som händer i huvudstaden? Då får du inte missa Omegas allra första butik i Sverige – som precis har slagit upp dörrarna. Här är adressen att lägga på minnet!
Annons
Här är kronprinsessans mest använda NobeldiademBrand logo
Här är kronprinsessans mest använda Nobeldiadem

Precis i början av det exklusiva och populära shoppingstråket Biblioteksstan slår nu Omega upp dörrarna till en sprillans ny flaggskeppsbutik. På imponerande 150 kvm bjuder det ikoniska klockmärket in till en elegant shoppingupplevelse där ikonisk design och exceptionell precision möts. Vänta dig en lyxig atmosfär där klockmodeller som Speedmaster, Seamaster, De Ville och Constellation kommer finnas tillgängliga för dig att upptäcka.

Omegas butik på Biblioteksgatan 3 där varje klockmodell har sin egen plats i butiken.
Varje klockmodell har sin egen plats i butiken.

– Omega är alltid engagerade i att ge den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Den nya butiken i Stockholm kommer att representerar och erbjuda det bästa ur vårt sortiment och dessutom göra det mer tillgängligt för våra befintliga kunder och potentiella nya. Det är här din Omega-resa börjar och den kommer att göra ett fantastiskt första intryck på alla som går in genom dörren, säger Raynald Aeschlimann, VD och koncernchef på OMEGA.

Annons
Ståtlig entré utlovas i Omegas butik på Biblioteksgatan 3.
Butiken välkomnar dig med en ståtlig entré.

Här öppnar första svenska Omega butiken

Butikens exakta adress stavas Biblioteksgatan 3 och blir den allra första på svensk mark. Så vare sig du är en klockfantast eller ej, är det värt ett besök om du har vägarna förbi Biblioteksgatan i Stockholm.

Biblioteksgatan 3 blir adressen för Omegas första butik i Sverige.
Biblioteksgatan 3 blir adressen för Omegas första butik i Sverige.
Annons
Klockor, smycken och detaljer – så stylar du säsongens trendiga accessoarerBrand logo
Klockor, smycken och detaljer – så stylar du säsongens trendiga accessoarer

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons