Artikeln innehåller reklamlänkar

Allt om Kim Kardashian och Kendall Jenners solglasögon på Oscarsgalans efterfest

Allt om Kim Kardashian och Kendall Jenners solglasögon på Oscarsgalans efterfest

Kim Kardashian och Kendall Jenner kom i varsin pangoutfit på Vanity Fairs efterfest till Oscarsgalan. Båda två kompletterade med solglasögon. Här är allt du vill veta om looksen!
29 mars, 2022

Oscarsgalan 2022 är över. Under natten till måndag svensk tid samlades några av världens största namn inom film på Dolby Theatre i Los Angeles för att hylla de bästa prestationerna under det gånga året.

Och när Oscarsgalans 94:e upplaga tog slut – tog efterfesterna vid. Den mest spektakulära av dem är den som arrangeras av tidningen Vanity Fair. Det är också den mest kändistäta.

10 intressanta modedetaljer på Oscarsgalan 2022 som du förmodligen missade

Och solen skiner visst på toppen! Det vet Kim Kardashian och Kendall Jenner som dök upp på efterfesten i varsin genomtänkt panglook (vem hade väntat sig något annat) – vilka båda två kompletterade med varsitt par solglasögon. Här är allt du vill veta om systrarnas modeögonblick.

Kim Kardashian och Kendall Jenner på Vanity Fair

Att Kim kom till efterfesten iklädd en hel look från Balenciaga var det väl inte heller någon som höjde på ögonbrynet åt. Realitystjärnan verkar kila stadigt med modehuset. På senaste tiden har hon burit Demnas design på Metgalan, under modeveckor och vid medverkan i SNL för att nämna några exempel.

Kvällen till ära kom hon i en blå bodycon-klänning med släp från Balenciagas kommande höstkollektion. Matchade gjorde hon med ett par svarta klackar från modehuset och i öronen hängde diamanter från Lorraine Schwartz.

Även Kendall valde att bära en hel look från Balenciaga. Hennes svarta klänning kommer från vårkollektionen 2022. Den dramatiska klänningen med stora volanger, tyll och spetsdetaljer matchades med en stilren hög hästsvans.

Så får du tag på Kim och Kendalls solglasögon

Och solglasögonen då, som de båda två bar? Kul att du frågar. De två accessoarerna som fick stor uppmärksamhet under kvällen är givetvis också signerade Balenciaga.

Modellen heter ”Swift Oval Sunglasses” och finns till försäljning den här säsongen. Dessvärre verkar de vara slutsålda överallt just nu, så är du sugen på ett par så får du jaga efter dem second hand.

Vi kan dock trösta dig med att både Balenciagas vår- och sommarkollektion samt höstkollektionen för 2022 innehåller liknande bågar. Och nedan hittar du ytterligare några i samma stil från modehuset.

Wrap D-Frame Sunglasses

Balenicaga Wrap D-Frame Sunglasses

Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Här kan du läsa mer om och förbeställa dessa!

Bold Round Sunglasses

balenciaga Bold Round Sunglasses

Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Är du sugen på en större variant kan du spana in och klicka hem de här. (länk till Apprl)

Metal Rectangle Sunglasses

balenciaga solglasögon

Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Läs mer och shoppa dem här! (länk till Apprl)

Ski kat sunglasses

balenciaga solglasögon silver

Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Här kan du läsa mer och klicka hem dessa.

TV: Oscarsgalan 2022 – bilderna från röda mattan

2:40

Efter reklamen: Oscarsgalan 2022: Bilderna från röda mattan

(2:40)

Slå på ljud

Foto: TT