Kate Middletons gravidstil – 14 klassiska looks att inspireras av

Kate Middletons gravidstil – 14 klassiska looks att inspireras av

Monokrom färgskala, klassiska plagg och kappor med plats för gravidmagen – Kate Middleton har bjudit på en hel del gravidinspiration de senaste åren. Här är prinsessans bästa looks!
21 december, 2022
Video: Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom
1:11

Efter reklamen: Video: Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom

(1:11)

Slå på ljud

Kate Middleton blir ständigt uppmärksammad för de kläder hon bär och sedan hon gifte sig med prins William 2011 har prinsessan av Wales bjudit på en rad minnesvärda modeögonblick. Med eleganta accessoarer, klassiska snitt och lyxiga materialval har hon kommit att bli en kunglig stilinspiration världen över.

Kate Middletons gravidstil

Och hennes känsla för stil har inte försvunnit i samband med graviditeterna. Nej, för även om många kan känna att man tappar stilen lite just när man väntar barn, så är det här inget som Kate verkar ha haft problem med. Under prinsessans tre graviditeter har vi bjudits på inspirerande gravidmode där monokromt och klassiskt varit ledorden.

Kungligheternas bästa gravidlooks – 18 inspirerande bilder

Hon har burit genomtänkta outfits i monokroma färgskalor, tidlösa plagg och en hel del klassiska kappor med plats för gravidmagen. Och en rad klänningar, såklart. Ofta matchat med höga klackar.

I kungligt sammanhang är prinsessan av Wales dessutom väldigt duktig på att återanvända plagg vi offentliga uppdrag. Det här gäller även under graviditeterna. Flera av plaggen som Kate bar under sin första och andra graviditet återanvändes när hon väntade sitt tredje barn, prins Louis.

ELLE har samlat några av Kate Middletons bästa gravidlooks. Låt dig inspireras!

Ljusblå gravidlook 2013

När Kate Middleton väntade parets första barn, prins George 2013 kom hon bärandes den här blå, ärmlösa pangklänningen vid en offentlig tillställning i april.

Monokromt aprikos

I slutet av april 2013 bar en gravid Kate aprikosfärgad klänning med matchande kappa.

Gult set 2013

Senare samma år i maj, 2013, bar Kate den här färgstarka kappan i gult, matchat med hatt.

Kate i rosa gravidlook

Ungefär en månad innan prins George föddes, i juni 2013, sågs Kate bära den här ljusrosa kappan med plats för gravidmagen.

Gravidlook i svartvitt

När Kate var gravid med prinsessan Charlotte, 2015, gjorde hon entré till det brittiska folket iklädd den här svartvita klänningen med lång ärm. Samma klänning bar hon även första gången hon var gravid.

Stilrent vitt

Samma månad hälsade hon på det brittiska folket iklädd den här vita kappan med plats för en gravidmage.

Volangkappa

Ny dag, ny kappa! Några dagar senare kom hon iklädd den här mörkblå kappan med volang nertill – perfekt ytterplagg för gravida.

Chockrosa kappa

Lite drygt en månad innan prinsessan Charlotte kom, gick Kate loss på färg i den här chockrosa kappan.

Gravidlook i Stockholm

Under hertigparets besök i Stockholm i januari 2018 var Kate gravid för tredje gången. Här under en middag bar hon gulblommig klänning från Erdem.

Blå sammetsklänning

Senare under samma Sverigebesök kom hon iklädd den här blå klänningen med markering ovanför gravidmagen.

Februari 2018

När hertiginnan av Cambridge var gravid med prins Louis, 2018 matchade hon en blå klänning med en kappa samt smycken i samma färg.

Kates galalook som gravid

Under den tredje graviditeten hann Kate och William dessutom med en röd matta. Här anländer Kate iklädd en grön klänning till British Academy Film Awards 2018.

Kates blå gravidklänning med spets

Hertiginnan av Cambridge iklädd en blå gravidklänning med spetsärm och markerad midja, i mars 2018.

Kate en månad innan tredje barnet

Ungefär en månad innan prins Louis anlände sågs Kate bära den här gravidlooken bestående av blommig topp, svarta tighta byxor, klackar och en kappa.

Prinsessan Dianas gravidstil – 16 träffsäkra looks

Foto: TT

Se också: Harry & Meghans kärlekshistoria
1:01

Efter reklamen: Se också: Harry & Meghans kärlekshistoria

(1:01)

Slå på ljud