Kate Middleton stal showen på Top Gun-premiären i London

Kate Middleton och Tom Cruise på Top Gun-premiären

London-premiären av nya Top Gun-filmen fick kungligt besök genom Kate Middleton och Prins William. Och hertiginnan av Cambridge stal showen med sin Hollywood-look.
20 maj, 2022

På torsdagen gick London-premiären av nya Top Gun: Maverick av stapeln. Premiären fick extra stjärnglans i och med kungligt besök. På röda mattan vid Leicester Square dök nämligen Kate Middleton och Prins William upp.

Kate Middleton och Prins William på filmpremiär

Det hör inte till vanligheterna att kungligheterna gör entré på röda mattan. Men precis som senast vi såg Kate och William på en liknande tillställning – under James Bond-premiären i september 2021 – stal hertiginnan av Cambridge showen totalt.

Den guldglittrande klänningen var nu utbytt mot en svart-vit off shoulder-modell. Klänningen, som är golvlång, är signerad franska Roland Mouret och Kate hyllas nu för sitt klädval som ger starka ”old Hollywood”-vibbar.

Matchade gjorde hon med pumps och en stilren svart clutch. Hennes gnistrande diamantörhängen, formade som stjärnor, kommer från Robinson Pelham och adderade ytterligare Hollywood-glamour.

Paret poserade på röda mattan tillsammans med huvudrollsinnehavaren Tom Cruise och efteråt sågs de även mingla med resten av casten.

TV: ELLE Talks – avsnitt 1

ELLE Talks – avsnitt 1
5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud

Foto: TT