Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Kate Middleton stal showen på Top Gun-premiären i London

20 maj, 2022 
Kate Middleton och Tom Cruise på Top Gun-premiären
London-premiären av nya Top Gun-filmen fick kungligt besök genom Kate Middleton och Prins William. Och hertiginnan av Cambridge stal showen med sin Hollywood-look.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På torsdagen gick London-premiären av nya Top Gun: Maverick av stapeln. Premiären fick extra stjärnglans i och med kungligt besök. På röda mattan vid Leicester Square dök nämligen Kate Middleton och Prins William upp.

Kate Middleton och Prins William på filmpremiär

Det hör inte till vanligheterna att kungligheterna gör entré på röda mattan. Men precis som senast vi såg Kate och William på en liknande tillställning – under James Bond-premiären i september 2021 – stal hertiginnan av Cambridge showen totalt.

Annons
KATE MIDDLETON OCH PRINS WILLIAM PÅ FILMPREMIÄREN AV TOP GUN
KATE MIDDLETON OCH PRINS WILLIAM PÅ FILMPREMIÄREN AV TOP GUN

Den guldglittrande klänningen var nu utbytt mot en svart-vit off shoulder-modell. Klänningen, som är golvlång, är signerad franska Roland Mouret och Kate hyllas nu för sitt klädval som ger starka ”old Hollywood”-vibbar.

Annons
KATE MIDDLETON PÅ FILMPREMIÄREN AV TOP GUN

Matchade gjorde hon med pumps och en stilren svart clutch. Hennes gnistrande diamantörhängen, formade som stjärnor, kommer från Robinson Pelham och adderade ytterligare Hollywood-glamour.

KATE MIDDLETON OCH PRINS WILLIAM OCH TOM CRUISE PÅ FILMPREMIÄREN AV TOP GUN

Paret poserade på röda mattan tillsammans med huvudrollsinnehavaren Tom Cruise och efteråt sågs de även mingla med resten av casten.

Annons
KATE MIDDLETON OCH PRINS WILLIAM PÅ FILMPREMIÄREN AV TOP GUN

TV: ELLE Talks – avsnitt 1

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons