Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Kate Middleton på filmpremiär – i guldig James Bond-klänning

29 sep, 2021 
AvSara Ericsson
Kate Middleton vid premiären av No Time to Die.
Catherine, hertiginnan av Cambridge strålade ikapp med kändisarna på röda mattan vid världspremiären av James Bondfilmen No Time to Die. Läs allt om hennes storstilade galacomeback här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kate Middletons bästa looks de senaste fem årenBrand logo
Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren

Det är inte ofta vi ser kungligheterna göra entré på röda mattan. Men igår var det dags! Tillsammans med prins William gjorde hertiginnan Catherine en slående entré på röda mattan vid Royal Albert Hall i London för att närvara vid premiären av nya James Bondfilmen No Time to Die. En filmpremiär som skjutits upp hela tre gånger på grund av pandemin.

Vid parets sida fanns även prins Williams pappa, prins Charles och Camilla, hertiginnan av Cornwall.

Hertiginnan Catherine av Cambridge, prins William, Camilla, hertiginnan av Cornwall och prins Charles vid premiären av Bondfilmen No Time to Die.

Vi har inte sett kungligheterna i galasammanhang på länge och det var tydligt att de längtat efter att klä upp. Och Kates entré har inte gått någon obemärkt förbi!

Annons
Hertiginnan Catherine (Kate) ihop med prins William på filmpremiären av James Bond.
Kate Middleton vid filmpremiären av James Bondfilmen i klänning designad av Jenny Packham.

Härifrån kommer Kate Middletons guldiga James Bond-klänning

Den extravaganta guldblåsan med cape är signerad brittiska modedesignern Jenny Packham. Ett riktigt genomtänkt val i sann Bond-anda. Till den bar hon ett par strassörhängen från Onitaa earrings. Och det var inte första gången hon bar dessa glittrande örhängen. Hon bar de även vid prinsparets officiella besök i Pakistan 2019.

Annons
Kate Middleton i örhängen från Onitaa earrings vid ett besök i Pakistan 2019.

Håret var läckert uppsatt med lockar som nålats fast på ett slarvigt men elegant sätt.

Kate Middleton vid premiären av James Bondfilmen.

Det var inte bara Kate som klätt upp i glitter och glamour kvällen till ära. Hertiginnan av Cornwall satsade även hon på en glittrig stass i ljusblått.

Annons
Kate Middleton och Camilla Parker Bowles tillsammans på röda mattan.

Att den brittiska kungafamiljen har en förkärlek till James Bondfilmerna är ingen nyhet. I en specialproducerad kortfilm medverkade till och med drottning Elizabeth där hon eskorterad av James Bond till stadion för att inviga sommar-OS i London 2012 .

För att drottningen skulle gå med på att vara med i filmen hade hon ett enda krav: att få en replik mot James Bond – vilket hon fick.

Drottning Elizabeth tillsammans med James Bond 2012.

Under gårdagens filmpremiär på Royal Albert Hall träffade kungligheterna åter igen James Bond (Daniel Craig). De minglade även med stjärnor som Billie Eilish, Ana de Armas, tennisproffset Emma Raducanu och Britt Ekland.

Kate Middleton hälsar på James Bond Daniel Craig på röda mattan.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons