Kate Middleton på filmpremiär – i guldig James Bond-klänning

Kate Middleton vid premiären av No Time to Die.

Catherine, hertiginnan av Cambridge strålade ikapp med kändisarna på röda mattan vid världspremiären av James Bondfilmen No Time to Die. Läs allt om hennes storstilade galacomeback här!
29 september, 2021
Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren
1:28

Efter reklamen: Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren

(1:28)

Slå på ljud

Det är inte ofta vi ser kungligheterna göra entré på röda mattan. Men igår var det dags! Tillsammans med prins William gjorde hertiginnan Catherine en slående entré på röda mattan vid Royal Albert Hall i London för att närvara vid premiären av nya James Bondfilmen No Time to Die. En filmpremiär som skjutits upp hela tre gånger på grund av pandemin.

Vid parets sida fanns även prins Williams pappa, prins Charles och Camilla, hertiginnan av Cornwall.

Vi har inte sett kungligheterna i galasammanhang på länge och det var tydligt att de längtat efter att klä upp. Och Kates entré har inte gått någon obemärkt förbi!

Härifrån kommer Kate Middletons guldiga James Bond-klänning

Den extravaganta guldblåsan med cape är signerad brittiska modedesignern Jenny Packham. Ett riktigt genomtänkt val i sann Bond-anda. Till den bar hon ett par strassörhängen från Onitaa earrings. Och det var inte första gången hon bar dessa glittrande örhängen. Hon bar de även vid prinsparets officiella besök i Pakistan 2019.

Håret var läckert uppsatt med lockar som nålats fast på ett slarvigt men elegant sätt.

Det var inte bara Kate som klätt upp i glitter och glamour kvällen till ära. Hertiginnan av Cornwall satsade även hon på en glittrig stass i ljusblått.

Att den brittiska kungafamiljen har en förkärlek till James Bondfilmerna är ingen nyhet. I en specialproducerad kortfilm medverkade till och med drottning Elizabeth där hon eskorterad av James Bond till stadion för att inviga sommar-OS i London 2012 .

För att drottningen skulle gå med på att vara med i filmen hade hon ett enda krav: att få en replik mot James Bond – vilket hon fick.

Under gårdagens filmpremiär på Royal Albert Hall träffade kungligheterna åter igen James Bond (Daniel Craig). De minglade även med stjärnor som Billie Eilish, Ana de Armas, tennisproffset Emma Raducanu och Britt Ekland.

Foto: TT