Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Kashmirtröjorna du kan räkna med – märkena att spana in

27 okt, 2021 
10 kashmirtröjor och märken att spana in.
ELLEs stylingredaktör har klämt och känt på det mesta och för att göra jakten efter den perfekta kashmirtröjan enklare finns här 10 märken du inte får missa + ett par handplockade favoriter som sticker ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gizem Kling Erdogan – behind the scenesBrand logo
Gizem Kling Erdogan – behind the scenes

Den vita t-shirten, den perfekta kappan, kostymbyxan och stövlarna är alla självklara komplement till höst- och vintergarderobens perfekta bas. Men självklarast av dem alla kanske ändå är garderobens allra mjukaste vän – kashmirtröjan. Ljuvlig mot kroppen, stilfull in i minsta detalj och givetvis även en hejare till höstvärmare.

ELLEs stylingredaktör är en av många som håller den klassiska kashmirtröjan kär och har gjort grovjobbet åt dig för att hitta de allra bästa varianterna. Med perfekt passform, den allra mjukaste känslan och färgval som håller i tid och otid. Här hittar du 10 märken du inte får missa när du spanar efter att investera i en kashmirtröja.

Annons

ELLEs stylingredaktör listar sina kashmirfavoriter

1. COS

Kika åt COS för kvalitativ kashmir i modern passform med en twist. Denna cremefärgade kashmirtröja i oversized modell tillhör deras kashmir-serie och finns här (reklamlänk).

beige kashmirtröja från COS

2. Lisa Yang

Stockholmsbaserade kashmirmärket Lisa Yang har sedan starten 2014 visat kashmirplagg för den moderna kvinnan som inte vill tumma på bekvämlighet som samtidigt känns oemotståndligt chic. ELLEs storfavorit är denna kofta med klassiska ränder som visar sig chic alla dagar i veckan. Se mer av den vita koftan som finns exklusivt hos Net-a-porter här (reklamlänk)eller en liknande randig variant här. (reklamlänk)

Annons
Randig kashmirkofta från Lisa Yang.

3. Soft Goat

Se till Soft Goat som online levererar högkvalitativ och prisvärd kashmir i allt från klassiska till moderna modeller. ELLEs favorit? Utan tvekan deras klassiska Boyfriend turtleneck i neutral kulör. Du hittar den i alla färgval här. (reklamlänk)

Sandig beige tröja från Soft goat i kashmir.

4. Wakakuu Icons

Wakakuu Icons är onlinedestinationen Wakakuus egna varumärke som bygger på kollektioner skapade för den perfekta basgarderoben och givetvis innehåller den inslag av stilfull kashmir. Med både varianter i 100% kashmir och mixade kashmir/ull-blandningar finns ett vackert fång av enkla vardagsmodeller. Till exempel denna i grått med dekorativ krage som finns här. (reklamlänk)

Annons
mörkgrå kashmirtröja från wakakuu icons.

5. Arket

För kvalitativ kashmir med en något lekfull touch, titta till Arket som visar allt från djupa urringningar till pigga kulörer och klassiska ränder. Denna polotröja i en mjuk blandning av kashmir och ull står på önskelistan, du hittar den här. (reklamlänk)

randig tröja från arket i kashmir.

6. Uniqlo

Lita på Uniqlo för bra bas och kvalité för en prisvärd peng. I kashmir-serien hittas olika typer av basmodeller där bland annat v-ringat, rundhalsat och kortärmat finns tillgängligt – i nästan hela färgkartan. Denna i vitt och fler hittas här (reklamlänk).

Annons
vit kashmirtöja från uniqlo.

7. Linnéa Lund

Med fokus på en tidlös design med fransk klass och skandinavisk touch erbjuder det Paris-baserade märket Linnéa Lund vackra kashmir-plagg med unika uttryck. Upptäck mer om märket och svenska grundaren Charlotte Lund i ELLEs exklusiva intervju här men se även till att spana in vår favorit här.

Kashmirväst från kashmirmärket linnea lund.

8. Anine Bing

Ta ett span hos Anine Bing om du ännu inte upptäckt deras ljuvliga kashmirsortiment. Här tuffas basgarderobens klassiker upp – bland annat genom deras Rosie sweater med overized och rejält boxig modell som finns i allt från krämig beige till svart och grått. En ELLE-favorit som finns här. (reklamlänk)

Annons
beige kashmirtröja i boxig modell från anine bing.

9. Davida

Iögonfallande detaljer smyger sig fram i sortimentet hos det svenska kashmirmärket Davida. En hel drös av högkvalitativa och arbetade plagg – som bland annat denna grovstickade variant med unikt mönster både bak och fram. Du hittar den här.

brun grovstickad kashmirtröja från Davida.

10. People’s Republic of Cashmere

People’s Republic of Cashmere visar ett stilsäkert sortiment med fokus på en enkel skandinavisk design i premium kashmir. Ta en titt bland allt från klassiska koftor till kortärmade ribbstickade val här.

brun kofta från peoples republic of cashmere.

Foto: @rikkekrefting

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons