Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Kändisarnas stora stilinspiration för sommaren stavas Barbie

30 jun, 2022 
Kändisarnas bästa Barbie-looks
Knallrosa! Tajt! Miniklänningar! Stilettklackar! Kändisarnas stora stilförebild sommaren 2022 ser ut att stavas den filmakutella Barbie-dockan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Ikoniska bilder på när kändisarna fyllde 21Brand logo
VIDEO: Ikoniska bilder på när kändisarna fyllde 21

Den nya Barbie-filmen är redan en av 2023 års mest efterlängtade biohändelser. Det var i samband med dockans 60-årsjubileum, 2019, som nyheten om att hon ska komma till liv i en spelfilm släpptes och inspelningen i Los Angeles är nu i full gång.

Margot Robbie, som också är medproducent, spelar Barbie och rollen som Ken axlas av Ryan Gosling. Vi har ännu inte fått veta så mycket kring handlingen i filmen, men vi har däremot bjudits på flera bilder på huvudkaraktärernas färgstarka outfits. Nu senast deras sportiga neonlooks som har tagit över internet totalt.

Annons
Margot Robbie och Ryan Gosling som Barbie och Ken

Kändisarnas Barbie-looks

Hajpade filmer brukar inte sällan stå som inspiration när det kommer till mode. Och den nya Barbie-filmen verkar inte vara något undantag. För den senaste tiden har vi sett flera kändisar gå loss på Barbie-looken. Vi ser miniklänningar, chockrosa, tajt passform och stilettklackar. Det kan väl inte bara vara ett sammanträffande, eller?

Såväl Megan Fox som Hailey Bieber, Blake Lively och Khloé Kardashian verkar ha en tydlig stilförebild inför sommaren 2022. Och hon stavas Barbie. Scrolla ner och inspireras du med!

Annons

Megan Fox

Megan Fox och Machine Gun Kelly i Barbie-look

Megan Fox och Machine Gun Kelly fick fansen att jubla och journalisternas fingrar att gå varma på tangentbordet under ett av deras senaste röda mattan-moments. Och vi förstår varför! Det var på New York-premiären av Machine Gun Kellys nya dokumentär Life in pink som kärleksparet kom i varsin rosa look. Och internet kallar dem nu verklighetens Barbie och Ken.

Megan bar en rosa miniklänning från Nensi Dojaka, matchat med remsandaletter. MGK satsade på en croppad topp från Chet Lo tillsammans med vita byxor dekorerade med silverkedjor. Båda hade även kvällen till ära färgat håret – i rosa såklart.

Annons
Megan Fox i Barbie-looks

Dagen efter sågs Megan bära den här rosa looken, som också den hade passat perfekt in i Barbies värld.

Hailey Bieber

Hailey Bieber bjöd nyligen följarna på den här Barbie-inspirerade looken. Den korsett-liknande klänningen kommer från Versace. Matchar gör hon med platåskor (som visserligen inte skriker Barbie lika mycket som det skriker 70-tal och disco). Som ny ambassadör för Tiffany & Co är det inte heller särskilt förvånande att hon bar smycken från den kända juveleraren.

Annons

Blake Lively

Blake Lively i Barbie-look

En annan som fattat tycke för miniklänningen den här säsongen är Blake Lively. Till Gigi Hadids födelsedagsfest under våren kom hon iklädd det här färgstarka fodralet. Matchade gjorde hon med stilettklackar, en clutch och utsläppt hår. Vad internet kallade hennes look? Barbie-inspirerad.

Khloé Kardashian

För några dagar sedan firade Khloé Kardashian sin 38-årsdag. Festen blev föga förvånande en snackis i sociala medier – inte bara på grund av Kris Jenners tal. Fansen kunde inte heller sluta prata om Khloés Barbie-look.

Annons

Stjärnan bar en rosa latexklänning i tajt modell och matchade med höga pumps. Kardashian-familjens hårstylist Andrew Fitzsimons ordnade också en riktig Barbie-frisyr kvällen till ära.

Molly Hammar

Även våra svenska kändisar verkar ha hoppat på trenden. Så mycket bättre-aktuella Molly Hammar visade upp den här looken från sommarens inspelningar på Gotland.

Bianca Ingrosso

Och Bianca Ingrosso postade för några veckor sedan en bild på sig själv i neongrön klänning, rosa kavaj och matchande stilettklackar. En look som det inte är svårt att föreställa sig att Barbie skulle gilla.

Annons
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått

Foto: TT/Instagram

Annons