ANNONSSAMARBETE MED H&M
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Höj stilnivån på julen – trendsäkra julklappar 2023

28 nov, 2023 
AvMarika Agestam Cederlund
Här är årets trendsäkra plagg, accessoarer och inredningsdetaljer att överraska dig själv eller någon nära med under högtiderna.

Inspireras av några av säsongens största trender i jakten på julens stilsäkra gåvor för hela familjen.

1. Metallic & glitter

Som en motpol till den nedtonade quiet luxury-trenden har även det glittriga festmodet växt sig starkt i år. Men begränsa inte statementplaggen enbart till fest – en metallicväska eller glittrig kavaj adderar välbehövligt glans även till vardagen.

2. Rött

Dramatikens färg dominerar säsongen. Bär trenden från topp till tå eller som en poppande detalj – det klassiska röda läppstiftet är (bokstavligen) på allas läppar i vinter.

3. Kontraster

Anamma säsongens kontraster – det är i de oväntade kombinationerna som kraftfulla effekter sker. Låt läder möta siden, futuristiskt möta klassiskt – en perfekt utgångspunkt för såväl mjuka som hårda klappar.

4. Klassiker

Klassiker till basgarderoben och hemmet står sig över tid och är den perfekta julgåvan. Den vita skjortan, läderbootsen, yllefilten och korthållaren står högt på önskelistan i år.

5. Detaljer

Dramatiska vinterblommor, glittriga underkläder och fantasifulla broderingar är bara några av de detaljrika trenderna som råder vintern 2023. Detaljerna gör helheten, så våga satsa på accessoarer som tar plats – gärna flera i samma look!

6. Till den som har allt

Satsa på ett presentkort till personen som har "allt", eller som är extra klurig att hitta rätt julklapp till. Hos H&M finns stilsäkra val inom såväl skönhet som mode och inredning för hela familjen.