Här intar Julia Fox catwalken under New York Fashion Week

Julia Fox öppnade LaQuan Smiths visning under New York Fashion Week

När LaQuan Smith presenterade sin kommande höstkollektion under måndagskvällen möttes gästerna av ett välkänt ansikte. Julia Fox öppnade visningen iklädd en svart golvlång klänning.
15 februari, 2022

Köpenhamn, Stockholm och nu New York. Modeveckorna avlöser varandra och nu riktar vi blickarna mot landet over there. I fredags inleddes New York Fashion Week och under sex fullsmockade dagar bjuds vi på en stor dos inspiration såväl på catwalken som på gatorna i staden. På schemat står välkända namn som Proenza Schouler, Carolina Herrera, Tory Burch och Phillip Lim.

TV: Visste du det här om Julia Fox?

Julia Fox - 5 saker du vill veta
0:58

Efter reklamen: Julia Fox - 5 saker du vill veta

(0:58)

Slå på ljud

Julia Fox öppnade LaQuan Smiths höstvisning

När det under måndagskvällen var dags för LaQuan Smith att presentera sin höst- och vinterkollektion för 2022 möttes publiken av ett aktuellt ansikte. Julia Fox öppnade visningen, vilken ägde rum på Wall Street, iklädd en golvlång svart klänning med cut out-detaljer. Från gästerna hördes uppmuntrande ord och medier beskriver det nu som att uttrycket ”singel på alla hjärtans dag” fick en helt ny innebörd.

Julia Fox öppnade LaQuan Smiths visning av AW22-kollektionen under New York Fashion Week.

Julia Fox öppnade LaQuan Smiths visning av AW22-kollektionen under New York Fashion Week.

Julia Fox bekräftar uppbrottet med Kanye West

Det var under söndagen som Julia bekräftade uppbrottet med Kanye West. Artisten och designern, som fortfarande ligger i skilsmässa med Kim Kardashian, har de senaste dagarna postat flera inlägg i sociala medier med dissar mot Kims föräldraskap. När Julia Fox nu bekräftade att de inte längre är ett par passade hon också på att meddela att hon aldrig var kär i Kanye, och inte heller vill bli omskriven som en sårad och ensam kvinna.

Kanye West och Julia Fox har gjort slut

Hailey Bieber i LAQUAN SMITH

LaQuan Smith har den senaste tiden blivit uppmärksammad för sina cut out-plagg. Bland annat låg han bakom den beige cut out-klänningen som Hailey Bieber bar inför toppmodellens träff med den franska presidenten Emmanuel Macron i somras.

Hailey Bieber iklädd beige cut out-klänning från LaQuan Smith under en Paris-resa i somras.

Hailey Bieber iklädd beige cut out-klänning från LaQuan Smith under en Paris-resa i somras.

En outfit som har kommit att hyllas om och om igen sedan dess. Och det verkar som att designern fortsätter bjuda oss på intressanta skärningar även till hösten. Se fler bilder från visningen nedan.

LAQUAN SMITH AW22

Foto: Imaxtree/TT