Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kanye west och julia fox har gjort slut – Julia fox bekräftar

14 feb, 2022 
Julia Fox Kanye West
Julia Fox bekräftar på sin instagram att den intensiva romansen med Kanye West är slut. "Jag har kärlek för honom men jag var inte kär i honom."
Annons

VIDEO: det här ÄR JULIA FOX

Julia Fox - 5 saker du vill vetaBrand logo
Julia Fox - 5 saker du vill veta

Kanye West och Julia Fox började dejta i början av året och har sedan dess haft en intensiv och väldigt offentlig romans. Samtidigt ligger rapparen och designern i skilsmässa med Kim Kardashian, och har de senaste dagarna lagt ut inlägg efter inlägg med dissar mot Kims föräldraskap och hennes nya pojkvän Pete Davidson på sin instagram.

Fastän Julia har sagt att hon inte tycker det är konstigt att det finns kvar en del känslor mellan Kanye och Kim tycks nu måttet vara rågat. Under söndagen gillade hon Kims senaste inlägg på instagram, vilket många såg som ett tydligt tecken på att hon inte stöttar Kanye, och hon har även tagit bort bilder med honom från sin egen instagram.

Annons

JULIA FOX KOMMENTERAR RYKTENA

När Daily Mail skrev om parets uppbrott la hon även ut en printscreen på artikeln med kommentarer. Tidningen skriver att Julia synts i tårar på flygplatsen LAX, och Julia kommenterar hånfullt:

"'I TÅRAR' Daily Mail är trash jag har inte gråtit sedan 1997 och jag skulle verkligen inte gråta över DET HÄR!! Om något har jag skrattat mer än någonsin och om jag ser ut som skit är det för att jag kom ut på terminal 1 och sprang till terminal 7 för jag var fucking sen till ett flyg för att möta de enda män som betyder något vilket är min son och min pappa"

Från Julia Fox instagram.

Många tolkade inlägget som att det faktiskt är slut mellan paret eftersom hon säger att hon inte skulle gråta över "det här", det vill säga uppbrottet, och att hennes pappa och hennes son är de enda män som betyder något.

Annons

Jag har kärlek för honom men jag var inte kär

Strax där efter tog hon bort det inlägget från sin instagram och lade ut ett nytt där hon bekräftar uppbrottet från Kanye samtidigt som hon kritiserar medianarrativet om henne som en sorglig ensam kvinna.

"Ni skulle älska om jag var såååå ledsen! Media älskar att utmåla mig som en sorglig ensam kvinna som gråter på flyget men det är INTE SANT!! Varför inte se mig för var jag är vilket är en #1 hustler. Jag kom upp lol och inte bara det men Kanye och jag är på god fot med varandra! Jag har kärlek för honom men jag var inte kär i honom Jesus Christ vad tror ni att jag är 12 år gammal?!"

Julia Fox Kanye West
Från Julia Fox Instagram.

Julia fortsätter med att säga att senast hon grät var den 6 februari, på sin döda väns födelsedag. Vidare skriver hon att den som vill höra hela historian får köpa hennes bok när den kommer ut.

Foto: TT, Instagram

Annons