Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Här är höjdpunkterna från New York fashion week

12 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Här är höjdpunkterna från New York fashion week
New York Fashion Week är fyllt av överraskningar, innovation och ikoniska moments som sätter tonen för modeåret. Här är några av de mest minnesvärda ögonblicken från modeveckan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elle kungligt #7 - Historien bakom Kates ringarBrand logo
Elle kungligt #7 - Historien bakom Kates ringar

Ralph Lauren gjorde comeback – och hyllade amerikansk stil

Christy Turlington på Ralph Laurents visning.

Ralph Lauren gjorde comeback efter att inte haft en visning under modeveckan i New York sedan 2019. Visningen var självklart en hyllning till tidlös elegans och klassisk amerikansk stil. Med en kombination av moderna och färgstarka plagg visade Ralph Lauren att han fortfarande är en mästare på att förena tradition med nyskapande. Stängde showen gjorde den ikonsika supermodellen Christy Turlington.

Annons

Proenza Schoulers lanserade helt ny logga

Märket Proenza Schouler överraskade modevärlden genom att introducera en helt ny logotyp. Den nya loggan, som bara har ett PS-märke, påminner om symbolen för oändlighet. Förändringen representerar märkets utveckling och symboliserar en fräsch start.

Annons

Michael Kors hyllade sin mamma

Michael Kors visning vid skyline I New York.

Michael Kors valde att använda New Yorks skyline som bakgrund för sin visning. Det visuella valet gav en känsla av storstadens pulserande energi och kombinerades samtidigt smidigt med Kors tidlösa design. Kollektionen var en hyllning till Michael Kors avlidna mor och de resor de njöt av tillsammans. Och självklart till staden som aldrig sover.

Area's printade fuskpäls skapade statement

Annons

Area utmanade bilden av extravagant lyx när de presenterade sin AW 23-kollektion som fokuserade på printad päls som gav en illusion av äkta päls. Symboliken var att visa hur päls började användas för överlevnad för att senare utvecklas till en symbol för status och lyx. Den printade aspekten i kollektionen var en tydlig indikation på hur faux fur-trenderna utvecklas i en ny riktning. Den som sett barnprogrammet Fred Flinta kommer förmodligen att se likheter med Betty och Wilmas looks.

Annons

Ariana Grande look-alike tog över Creators Inc. x Bossis visning

Publiken på Creators Inc. x Bossi fick verkligen spänna sina blickar lite extra när den kontroversiella Ariana Grande-lookaliken Paige Niemann klev, eller snarare skuttade ut på catwalken, under New Yorks modevecka. I den virala Tiktok-videon ser man Niemann med den Grande-inspirerade signatur-tofsen, snabbt röra sig längs catwalken.

Foto: Instagram, TikTok & Launchmetrics.com/spotlight

Annons