H&M:s nya accessoarsamarbete

03 maj, 2012

H&M fortsätter att presentera designsamarbeten. Senast ut är excentriska moderedaktören och stilikonen Anna Dello Russo som satt sin signatur på en accessoarkollektion för den svenska klädkedjan.

Med sin extravaganta stil och uppseendeväckande kläder är hon en av modeveckornas mest fotograferade. Hennes ibland helt galna outfits snurrar flitigt runt på både modebloggar och hemsidor.

Accessoarkollektionen för H&M sägs präglas av ”lyx, lekfullhet och en osviklig känsla för stil”, den enda bilden som hittills visats ser du nedan. Smycken, solglasögon, skor, väskor och en resväska kommer att återfinnas i kollektionen. Samarbetet släpps i butik den 4 oktober, när de internationella modeveckorna är i full gång. Räkna med att se Anna i några av sina egna accessoarer där.

ELLEs moderedaktör Jenny Fredriksson är redaktionens accessoarexpert:

– Man ser mer och mer att fenomenet modebloggar har banat väg för den här typen av samarbeten, där kedjorna väljer partners bland modepersonligheter och inte bland designers. Jag hoppas nu att Anna löper linan ut och gör en hummerhatt i paljetter!

av LISA ARNELL foto H&M

Delar av kollektionen.

Anna Dello Russo.

Anna tillsammans med H&M:s kreativa chef Margareta van den Bosch.