Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

H&M Studios vårkollektion 2024 är här – se plaggen

06 mar, 2024 
H&M Studio SS24 – se vårkollektionen här
H&M Studios vår- och sommarkollektion för 2024 hämtar inspiration från 1970-talets avslappnade stilkoder med löst sittande kostymer, luftiga klänningar och maxade smycken. Här är allt du behöver veta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

H&M Studio presenterar nu sin vår- och sommarkollektion för 2024. Den här gången har designteamet tagit utgångspunkt i 1970-talets avslappnade stilkoder och i mötet med moderna silhuetter har de tagit fram en kollektion som andas stilrent och enkelt.

Tidlösa garderobsklassiker

– Modet har ett praktiskt humör i vår, med fokus på garderobsklassiker – en vass kappa, pålitliga jeans, en smickrande klänning – som signalerar tyst självförtroende, säger Ann-Sofie Johansson, creative advisor och head of design womenswear på H&M och fortsätter:

Annons

– Vi ville fånga den diskreta känslan med vackert skurna samtida plagg som ändå väcker lust, som enkelt kan användas från dag till natt liksom från säsong till säsong.

H&M Studio SS24 beige kappa

H&M Studio SS24 – se kollektionen

Bland plaggen ser vi som sagt en hel del dressade kreationer, däribland kostymer, kappor och västar. Bland annat en kavaj med skarpa axlar som har återskapats från H&M Studios arkiv.

Men vi möts också av avslappnade klänningar, ett set med lädershorts och matchande skjorta, en hoodie med tillhörande byxa, glittrande loungewear samt överdelar som ger partyvibbar. Därtill kommer en hel del lekfulla accessoarer så som ormskinnsmönstrade skor och maxade smycken.

Annons
H&M Studio SS24 svart kaftan

Den starkt röda långklänningen som drar blickarna till sig är en av ELLE-redaktionens absoluta favoriter. Spana in den och övriga plagg från kollektionen nedan.

H&M Studio SS24 släpps online och i utvalda butiker den 12 mars.

Här kan du spana in hela kollektionen (reklamlänk)!

H&M Studio SS24 Röd klänning

Annons
Annons
Annons

Foto: H&M

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons