Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

H&M och All blues släpper stilren smyckeskollektion med edge

14 maj, 2024 
H&M och All blues lanserar smyckeskollektion
H&M har ingått designsamarbete med det svenska smyckesmärket All blues. Tillsammans släpper de en smyckeskollektion med stilrena men samtidigt djärva vardagssmycken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Memory lane #5 – Alice Bah KuhnkeBrand logo
Memory lane #5 – Alice Bah Kuhnke

H&M levererar modenyhet på modenyhet just nu! Det tog inte mycket mer än en vecka efter att H&M Studios populära vår- och sommarkollektion lanserades innan det svenska märket avslöjade sitt designsamarbete med framväxande Rokh. En vecka senare presenterade de ytterligare ett samarbete, den här gången med det italienska skomärket Giaborghini. Och den 10 maj släpptes H&M Studios resort-kollektion för 2024. (Har du inte sett den än, måste du kika nu. Den är otrolig!).

Annons

Det är minst sagt en fullspäckad vår för H&M! Och det fortsätter nu i säsongens tredje designsamarbete. Den här gången står smycken i fokus – H&M har teamat upp med All blues.

Stilrena vardagssmycken med edge

Tillsammans med det Stockholmsbaserade smyckesmärket har de tagit fram elva ringar, armband, örhängen och halsband. All blues stilrena och moderna stil genomsyrar hela kollektionen med geometriska former och slät, polerad yta.

Vi ser stilrena statementsmycken som är tänkta att passa till alla olika outfits och därmed bli perfekta vardagssmycken.

– All Blues är intresserade av att skapa produkter för vardagsbruk. Vår energi kommer från skärningspunkten mellan kvalitet, design och kultur. Vi gillar former som är enkla men ändå djärva, och den här kollektionen fokuserar på klassiker i smyckesgarderoben. Jag är hedrad över att kunna dela allt detta med en bredare målgrupp tillsammans med H&M, och fortsätta skapa produkter med långsiktig mening, säger Jacob Skragge, grundare av All blues.

Annons

– Vi har länge varit fascinerade av All blues och deras smycken. De har en så distinkt estetik som backas upp av starka värderingar. För denna kapselkollektion, var vi båda kompromisslösa med varje detalj och inspirerade av varandra. Vi längtar efter att folk ska upptäcka kollektionen och hitta smycken som för alltid kommer att vara en del av dem, säger Ann-Sofie Johansson, head of design womenswear och creative advisor på H&M.

Då släpps H&M och All blues smyckeskollektion

Samtliga smycken är tillverkade i Sverige och av sterling silver. Kapselkollektionen släpps exklusivt online den 23 maj. Se fler bilder nedan!

Annons
Hm och All blues – halsband
Hm och All blues – örhängen och halsband
Hm och All blues – ringar
Annons
Hm och All blues – enkla örhängen
Annons

Foto: H&M

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons