Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Harry Styles designar kollektion för Gucci – se bilderna

21 jun, 2022 
Harry Styles designar kollektionen Ha Ha Ha för Gucci – se bilderna
Harry Styles + Gucci = sant. Nu mer än någonsin. De båda parterna har nämligen ingått designsamarbete och släpper tillsammans kollektionen Ha Ha Ha. Här är allt du behöver veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var under herrmodeveckan i Milano som nyheten släpptes. Harry Styles och Guccis Alessandro Michele har varit vänner i över fem år och deras gemensamma intresse för mode har väl inte undgått någon modeintresserad där ute. Inte heller är Harry Styles kärlek för det italienska modehusets design en hemlighet.

Harry Styles designar kollektion för Gucci

Nu har vänskapen och det gemensamma intresset lett till ett designsamarbete och tillsammans har Michele och Styles tagit fram kollektionen Ha Ha Ha. Namnet på kollektionen representerar de båda vännernas första bokstäver i förnamnen samt skratt-emojin som tydligen har varit ett vanligt inslag i deras konversationer under åren.

Harry Styles Gucci Ha Ha Ha gul kavaj

– Harry har en otrolig känsla för mode. Idén att arbeta tillsammans kom till mig en dag när vi pratade i telefon. Jag föreslog att jag skulle skapa en ”drömgarderob” med honom, säger Michele i ett uttalande och fortsätter:

Annons

– Det resulterade i en blandning mellan olika estetiker, från 1970-talspop och det bohemiska, till en reviderad bild av gentlemannen i en omkullkastad föreställning av vad herrskrädderi är.

Harry Styles Gucci Ha Ha Ha väst

Under måndagens presskonferens under Milan Men's Fashion Week passar Guccis kreativa chef på att hylla den brittiska artisten.

– Han är den modigaste personen i alla val han gör ... Hans repertoar är stor, han har en intressant idé om vad som är sexigt och han är extremt tydlig och medveten i sin eklektiska stil, säger Michele.

Annons
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha rock

Då släpps Gucci Ha Ha Ha

Kollektionen andas 70-tal och är en mix av bådas personliga stilar. Bland plaggen ser vi utsvängda byxor, lekfulla kostymer, stickat och färgstarka kombinationer.

Kollektionen är en herrkollektion som består av 25 olika looks – men känslan i den är väldigt unisex. Den släpps i oktober 2022 (exakt datum är ännu inte officiellt) och spås – trots en kanske högre prisbild än många fans har råd med – sälja slut på nolltid. Se fler bilder på kollektionen nedan!

Annons
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha jacka
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha grön och rosa
Annons
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha kostym
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha skor med hjärtan
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha gul kostym
Annons
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha rutig kostym
Harry Styles Gucci Ha Ha Ha närbild gul kostym
Annons

TV: 5 saker du kanske inte visste om Harry Styles

5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Foto: TT/Gucci press office

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons