Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Här är vårens trendigaste accessoarval

26 jan, 2023 
Hailey Bieber visar vägen mot vårens trendigaste accessoarval.
I vår är det en specifik accessoar som sticker ut från mängden, och stilikoner som Hailey Bieber har redan börjat bära det. Här är vårens trendigaste val av accessoar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey BieberBrand logo
10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey Bieber

Garderobsklassiker som den vita skjortan, de blå jeansen och den svarta kavajen blir naturliga klädval att bära på repeat när priserna stiger och inköpen blir färre. I tider som dessa spås garderobens nyckelplagg bli viktigare än någonsin, men för att pigga upp det enkla och tidlösa dyker en specifik accessoar upp som det perfekta komplementet.

Kan du gissa säsongens hetaste accessoar?

Vi pratar givetvis om öronsmycken som verkligen sticker ut. Runda, vassa, långa eller kanske ett par lekfulla? På vårens catwalk syntes det utstickande smycket titt som tätt, Saint Laurent plockade upp det som pricken över i:et i varje look, Bottega Veneta väljer att satsa på formstarka varianter i XL och svenska modehuset Acne Studios visade coola statementörhängen.

Annons
Örhängen som piffar upp garderobsklassikerna hos Bottega Veneta SS23.
Bottega Veneta SS23 visar hur en tidlös och enkel looks får liv med formstarka örhängen.
Stora runda örhängen i röd look från Saint Laurent SS23.
Saint Laurent inspirerar med statementörhängen 2.0.
Acne Studios visar rosörhänge i SS23.
Hos Acne Studios SS23 visas coola och lekfulla örhängen, här med fokus på rosen!
Annons

Hailey Bieber visar vägen

Och det är inte bara på catwalken som de rejäla örhängena går att spana. Stilsäkra Hailey Bieber som är snabb på plocka upp de allra hetaste stilvalen väljer ofta att lyfta basplaggen med ett tydligt statementörhänge. En stilinspiratör att blicka till för daglig inspiration! Här nedan i en look med croppad t-shirt, svarta byxor och en boxig läderjacka som vi kommer att lägga på minnet för kommande vårdagar.

Hailey Bieber i stora statement-örhängen.
Hailey Bieber väljer att bära rejäla statementörhängen med enkla t-shirten och boxiga läderjackan.

Statementsmycken att spana in:

Svenska smyckesvarumärket Nootka specialiserar sig på säsongslösa smycken med fokus på hantverk och återvunna material är ett märke att spana in för dig som vill åt iögonfallande örhängen. Speciellt den senaste smyckeskollektionen Sphere där överdimensionerade former och polerade ytor står i fokus! Spana in de handgjorda klotörhängena i återvunnet 925 silver och 24 karat guldplätering HÄR.

Annons
Runda klotörhängen i återvunnet material från Nootka.
Runda överdimensionerade klotörhängen från Nootka.

6 statementörhängen att spana in:

6 statementörhängen med lekfulla former.

| Runda örhängen med virvel från Louis Abel HÄR | Örhängen med runda klot från Little Liffner HÄR (reklamlänk) | Chunky örhängen med strass från Arket HÄR (reklamlänk) | Kurvade örhängen med strass från Pearl Octopuss.Y HÄR | Örhänge med glitter från Maria Black HÄR | Taggiga örhängen från Bottega Veneta HÄR |

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons