Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Trekking, sportigt och blommigt – här är höstens trendigaste sneakers 2023

22 aug, 2023 
AvAmie Chorr
här är höstens trendigaste sneakers 2023.
Nu är det officiellt – vita sneakers tar en paus! Och färgglada stilar tar över under hösten 2023. ELLEs moderedaktör Amie Chorr listar sina utvalda favoriter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023Brand logo
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023

Vi har fått en försmak av de regniga och kalla dagar som väntar oss. Och med det kommer förändringar i våra garderober. Även om sommaren fortfarande bjuder på några soliga dagar förbereder vi oss redan nu för höstmodet, speciellt när det kommer till våra skor. För även om vi älskar luftiga slingbacks, ballerinaskor och birkenstocktofflor på sommaren är det ingen sko som slår en mångsidig sneaker.

Höstens sneakers är detaljrika och färgglada

Sportigt och färgstarkt är det som gäller i höst.

Trekkingskon – från vandringsleden till citypulsen

Annons

Under hösten 2023 blir våra sneakers rent trendmässigt inte bara mer robusta utan också mycket mer färgglada. Trekkingskon har seglat upp som en trendig favorit. För en otraditionell men populär urban look kan du inte gå fel med denna sportiga stil.

Trekkingskor kommer dessutom i en rad coola färgkombinationer som definitivt lyfter vilken look som helst. Bär dessa med en trenchcoat och jeans för den perfekta balansen mellan sportig och fortfarande citychic.

Frägbomg och intressanta detaljer på en robust sko.
Matcha denna väldigt sportiga sko med en klassisk look fö en twist.
Annons

Blommiga sneakers trendigt hösten 2023

Blommiga detaljer på sneakers är vägen in i höst.

Även en hel del blommigt har tydligare inkorporerats när det kommer till sneakers! Ett bra exempel på löparskor uppskattade av modevärlden är Asics samarbete med Cecilie Bahnsen.

Annons

Skorna bidrar verkligen med det där lilla extra till en nedtonad business-look. Bär dessa ihop med en vitskjorta och voluminös kjol. Det skapar spännande kontraster och ger den klassiska looken en twist.

En årstid där mycket vissnar tar vi in blomster i det vi bär.

Gazelle och samba från Adidas är fortfarande populära

Samba och Gazelle har verkligen blivit it-sjon för hösten.

Den som föredrar de klassiska löparskorna ska prova de senaste färgvariationerna från Adidas populära modeller samba och gazelle. En stil som vi sett en hel del på Hailey Baldwin Bieber.

Annons

Både Samba– och gazellemodellen på sko är sportigt men samtidigt modern utan att bli för mycket gymsko. Kombinera dessa sneakers med knähöga strumpor, skotskrutig kjol och en oversize vit skjorta.

Foto: TT & Laucnhmetrics.com/Spotlight

Annons