Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Hailey Biebers bästa gravidlooks hittills – och ett tydligt stylingknep

05 jun, 2024 
Se Hailey Biebers bästa gravidlooks hittills
Hailey Bieber har redan levererat gravidoutfits att inspireras av. Och ett stylingknep är extra tydligt! Se hennes första looks sedan paret avslöjade att de väntar en bebis.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #13 – Michelle JengBrand logo
Min look #13 – Michelle Jeng

Det var i början av maj 2024 som Hailey och Justin Bieber avslöjade att de ska bli föräldrar. Paret delade nyheten på Instagram tillsammans med en video och bilder från när de verkar ha förnyat sitt äktenskap – med Hailey iklädd en vit spetsklänning och Justin som fotograferade gravidmagen. Internet rördes till tårar.

Första gången Hailey och Justin Bieber träffades 2009 var de 13 respektive 15 år gamla. 10 år senare bjöd de in till en storslagen bröllopsfest på lyxresorten Montage Palmetto Bluffs i South Carolina, ett år efter parets borgliga ceremoni i New York. Och nu väntar de alltså en bebis.

Annons

Hailey Biebers gravidstil

Hailey Bieber har kommit att bli en stilikon att räkna med de senaste åren. Hennes sätt att skapa stilrena looks med klassiska nyckelplagg – men med en twist – skapar inget annat än ha-begär. Hon bemästrar konsten att vara trendig men samtidigt tidlös i sin stil.

Så, att hon skulle leverera inspirerande gravidlooks nu när paret väntar en bebis var väl föga förvånande. Modellen och entreprenören har redan visat upp en rad snygga outfits med magen i fokus. Och om vi ska hitta en röd tråd i hennes gravidstil så är det just det – fokus på magen. Hon matchar croppade toppar med vida byxor, bär transparenta tröjor med tajt passform och satsar på uppknäppta jackor med magen synlig.

Annons

Scrolla ner för att se några av Haileys bästa gravidlooks hittills!

Pikétröja och vida jeans

Hailey Bieber visar gravidmagen i röd pikétröja och vida jeans – och matchar med röda loafers med istoppade strumpor samt ovala solglasögon.

Croppad topp och stickat

Hailey sportar vit, croppad topp, vita nervikta shorts, stickad kofta och virkad hatt.

Annons

Croppad topp och bikerjacka

Croppad topp och mjuka shorts är en go to-look att kopiera rakt av. Här matchar Hailey med bikerjacka, keps – och i vanlig ordning loafers med istoppad strumpa.

Transparent topp

Hailey i transparent topp, vida jeans och läderjacka. Matchar gör hon med läderväska, loafers och smala solglasögon.

Annons

Vit t-shirt och läderkappa

Den vita t-shirten med bar mage är ett stylingknep Hailey tydligt gillar. Här tillsammans med vida jeans och läderkappa.

Helvit look med tubtopp

Hailey Bieber i en vit gravidlook med tubtopp och vida byxor.

Annons

En av Haileys allra första looks efter att paret släppt nyheten om graviditeten var den här – vit t-shirt, vida byxor och bredaxlad kavaj.

Annons

Foto: TT

Annons