Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Rave Review medverkar i Guccis nya digitala mode- och filmfestival

06 nov, 2020 
Guccifest Rave Review modefestival
Svenska designduon Rave Review ska tillsammans med 14 talanger och ett gäng kända artister medverka i Guccis nya innovativa digitala mode- och filmfestival som fått namnet GucciFest. Här är allt vi vet om den digitala festivalen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Designduon Josephine Bergqvist och Livia Schück fortsätter väcka internationell uppmärksamhet. Nu är de utvalda att medverka i GucciFest; en innovativ digital mode- och filmfestival. Ett initiativ av creative director Alessandro Michele, i syfte att presentera Gucci’s kommande kollektion som fått namnet: OUVERTURE of Something that Never Ended .

Josephine Bergkvist och Livia Schück.

Kollektionen kommer att presenteras genom en miniserie på sju delar. De sju avsnitten av OUVERTURE of Something that Never Ended. I detta är Rave Review utvalda tillsammans med 14 andra talanger att visa en egen modefilm under den veckolånga digitala filmfestivalen som startar den 16 november och pågår fram till den 22 november.

Annons
Rave Review SS21.

Men det tar inte slut där – en rad kända artister som Billie Eilish, Harry Styles, Florence Welch och Jeremy O. Harris kommer även göra digitala framträdande under festivalen.

Det här vill ni (och vi) inte missa! Vi ser fram emot att följa den digitalfesten på www.GucciFest.com,

Foto: Frida Vega, Rave Review

LÄS MER:

ELLE stylar: shoppingtipsen som fixar en snygg och bekväm hemmastil

Rave Review sätter remake på den internationella modescenen

Allt om Guccis episka 12-timmars presentation – se kollektionen här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons