Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Allt om Guccis episka 12-timmars presentation – se kollektionen här!

17 jul, 2020 
Gucci SS21
Guccis resort-kollektion 2021 presenterades med ett 12-timmars koncept. Läs mer om det här och se sen kommande kollektionen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Inspireras av de hetaste trenderna till höstenBrand logo
Inspireras av de hetaste trenderna till hösten

 

Under våren tog trendsättande kreatören Alessandro Michele beslutet att modetungviktaren Gucci drar ner på sina släpp, för att försöka bli mindre säsongsbetonad. Ett steg i detta är att Gucci presenterar sina kommande kollektioner när, hur och vart de vill. Och idag, den 17 juli presenterades husets kommande kollektion med en 12-timmars livestream som arrangerats i Rom, och som i skrivande stund fortfarande pågår på Guccis hemsida. Alla som vill får följa med bakom kulisserna när de dokumenterar och skapar filmer, innehåll, kampanjbilder och bilder till deras lookbook.

Gucci Epilogue – den sista delen

Guccis vår- och sommar resort 2021 kollektion har fått namnet Epilogue – som är den sista delen i en triologi. Alessandro Michele påbörjade ett experiment för några säsonger sedan där han började med att hylla modevisningen som en magisk ritual. Detta följdes av en kampanj skapad av de medverkande modellerna. Och som nu avslutas med att kläderna presenteras på modehusets egna designteam – på varje lookbook bild står namn och titel. När det kommer till kläderna är det som alltid en mix av olika stilar och årtionden. Blommiga spetskläningar, turkost, rött, rosa och gult. Och den klassiska Jackie-väskan är fortfarande en viktig modell framåt.

Annons

Se Guccis Resort SS21-kollektion här:

 

 

 

 

 

 

Foto: Gucci

LÄS MER: 

3 saker att ha koll på från visningen av Gucci Cruise 2020

Ellie Goldstein är Guccis första modell med Downs Syndrom

Lady Gaga i ny storfilm om mordet på Gucci.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons