Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Guccis hund- och kattkollektion är sommarens gulligaste nyhet

01 jul, 2022 
Gucci har släppt kollektion för hundar och katter
Ja, du läste rätt. Gucci har släppt en kollektion för våra fyrbenta vänner. Är du beredd på sötchock?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om storfilmen House of GucciBrand logo
6 saker du vill veta om storfilmen House of Gucci

För alla djurälskare och Gucci-fans där ute kommer här sommarens roligaste nyhet: Det italienska modehuset har lanserat en kollektion för våra fyrbenta vänner – The Gucci Pet Collection.

Alessandro Michele, kreativ chef för Gucci, har återigen visat hur modehusets koder kan omskapas och överraska.

Annons

Guccis nya kollektion – för hundar och katter

Kollektionen, som blir en del av sektionen Gucci Liftestyle, fokuserar på praktiska produkter för hundar och katter. Vi ser regnkappor, stickat, tenniströjor – och såklart koppel, halsband och väskor. Men också soffor, mat- och vattenskålar.

Kampanjen för kollektionen, vilken är fotad av Max Siedentopf, ska enligt modehuset vara inspirerad av Guccis vision om individualitet – även när det kommer till våra djur. ”Den retroinspirerade kampanjen låter varje djur skina”, skriver de.

Annons

Bilderna visar djuren iklädda några av modehusets mest ikoniska mönster, däribland ”GG supreme”, det klassiska monogrammet med dubbla G.

Inte första modehuset

Det här är inte första och enda gången vi ser ett välkänt designhus rikta strålkastarljuset mot djuren. Celine lanserade bland annat nyligen en hundkollektion (där Hedi Slimanes egen hund stod som modell) och Prada släppte en liknande linje för två år sedan.

Så, vad får man då som djurägare punga ut för dessa Gucci-plagg och accessoarer? Prisspannet ligger på drygt 2 000 kronor för ett halsband, en femhundring mer för en tröja och upp mot 70 000 för en soffa. Se fler bilder nedan och upptäck hela kollektionen här!

Annons
Annons
Annons

Foto: Max Siedentopf/Gucci

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons