Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Gigi Hadid släpper egna klädmärket Guest in residence

08 sep, 2022 
Gigi Hadid släpper egna klädmärket Guest in residence
Supermodellen Gigi Hadid lanserar eget klädmärke. Guest in residence erbjuder stickade plagg i hundra procent kashmir. Här är allt du behöver veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
Gigi Hadids stilresa genom åren

Bara några dagar efter att Elsa Hosk lanserade sitt nya klädmärke Helsa (läs mer om och spana in det här!) kommer en liknande modenyhet. Den här gången är det Gigi Hadid som spelar huvudrollen.

Gigi Haid lanserar kashmirmärket Guest in residence

Den 27-åriga supermodellen går nämligen i samma spår som sin svenska kollega och har idag släppt sitt alldeles egna klädmärke vid namn Guest in residence.

Nyheten avslöjade Gigi själv på Instagram för en dryg vecka sedan, i slutet av augusti, och några dagar senare stod det klart att det inte skulle dröja länge innan första släppet.

Annons

”En vecka kvar – mitt första klädmärke någonsin! Som grundare, creative director och 'lover of all-things-cozy', är jag så glad att äntligen kunna meddela att Guest in residence lanserar den 7 september, 2022” berättade modellen då.

Det här är Guest in residence

Med fokus på stickat ska Guest in residence erbjuda plagg för både dam och herr i hundra procent kashmir. Och det är en stor kollektion som möter oss när vi spanar in den nylanserade hemsidan.

I första släppet, vilket beskrivs som märkets core-kollektion som kommer finnas tillgänglig året om – ingår såväl hoodies som koftor, stickade skjortor, västar och t-shirts. Men även nederdelar som stickade shorts och långbyxor finns bland plaggen, liksom strumpor, halsdukar och mössor i kashmir. Färgskalan är bred.

Plaggen går att få i allt från mer neutrala nyanser som grått, beige och svart vilka aldrig kommer tas bort från sortimentet till med säsongsbaserade kulörer som starkt rosa, limegrönt och klarblått.

Annons

”Under de senaste åren har jag inte velat dras in i att starta ett eget märke bara för att det fanns ett erbjudande på bordet eller en möjlig affär.. Jag stod emot pressen och sa att jag skulle starta något när jag hittade en väg som kändes genuin för mig att ta. De första dagarna med Guest in residence kom när jag började ifrågasätta kashmir-marknaden” berättar Gigi i ett inlägg på Instagram.

Vidare förklarar modellen att hon med det nya märket vill göra kashmir, som historiskt har varit ett väldigt exklusivt material på grund av dess goda hållbarhet, mer tillgängligt.

GIGI HAID LANSERAR KASHMIRMÄRKET GUEST IN RESIDENCE

I ytterligare inlägg framkommer att stort fokus ligger på just materialets tidlöshet och märkets vision är att ta fram plagg som kan anpassas till din egen personlighet och stil genom hela livet – för att sedan föras vidare till någon annan.

Annons

DÅ SLÄPPS GUEST IN RESIDENCE OCH HÄR KAN DU KÖPA DET

Det nya märket kommer att säljas exklusivt på Guestinresidence.com och släpptes för den amerikanska marknaden den 7 september. Debutkollektionen lanseras globalt den 12 september.

Prisspannet ligger på mellan cirka 1 300 kronor för ett par strumpor till knappa 5 000 för en hoodie och 5 800 kronor för ett par byxor. Se fler bilder från modesatsningen nedan.

GIGI HAID LANSERAR KASHMIRMÄRKET GUEST IN RESIDENCE
GIGI HAID LANSERAR KASHMIRMÄRKET GUEST IN RESIDENCE
GIGI HAID LANSERAR KASHMIRMÄRKET GUEST IN RESIDENCE

Foto: Guest in residence/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons