Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Gigi Hadid och Bradley Coopers omtalade parstil – looksen alla snackar om

03 apr, 2024 
Gigi Hadid och Bradley Coopers omtalade parstil – looksen alla snackar om
Sedan romansryktet tog fart mellan Gigi Hadid och Bradley Cooper har också parets gemensamma stil blivit en snackis. Avslappnat, obrytt och tidlöst är ledorden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #10 - Philippa ParnevikBrand logo
Min look #10 - Philippa Parnevik

Hösten 2023 började det florera romansrykten mellan supermodellen Gigi Hadid och skådespelaren Bradley Cooper och när de i slutet av januari 2024 sågs öppet gå hand i hand på Londons gator tolkades det (av oss vanliga världsmedborgare) som en bekräftelse på förhållandet. Ett nytt it-par är fött!

I samma sekund som romansryktena tog fart tog också Gigi Hadid och Bradley Coopers gemensamma stilresa fart. De har redan blivit omskrivna som ett stilpar att räkna med. Och modesnackisarna är ett faktum. Internet gick exempelvis varmt när Bradley redan innan paret visat sin kärlek öppet sågs bära kläder signerade Gigis egna märke Guest in residence.

Annons

Gigi Hadid och Bradley Coopers parstil

Så, vad är det då för stil Gigi Hadid och Bradley Cooper bjuder på? Avslappnat, obrytt och tidlöst är ledorden. Även om de visar upp det på ganska olika sätt. För samtidigt som paret ofta ses i matchande outfits har de också tydligt behållit sina egna stilar. Hon i stilsäkra outfits med jeans, skinnjackor och accessoarer som sätter looken, han i outfits som andas nedtonat och ledigt med hoodies, sneakers och praktiska byxor.

Här är några av parets modeögonblick hittills.

Klassiska val

Gigi Hadid och Bradley Cooper klassisk stil – jeans och skinnjacka
Gigi Hadid och Bradley Cooper i New York, 1 februari 2024.

Gigi i en klassisk och tidlös look bestående av vit t-shirt, croppad skinnjacka, vida jeans med dekorativt skärp och loafers med spetsig tå. Bradley satsade på raka jeans, vandrarkängor, hoodie och vindjacka.

Annons

Date night

Gigi Hadid och Bradley Cooper parlooks – date night i kostymbyxor
Gigi Hadid och Bradley Cooper i New York, 24 mars 2024.

På väg till en middag i New York bar Gigi ett set med byxa och kavaj, loafers med istoppade strumpor, skärp i midjan, guldsmycken och en läderjacka. Bradley satsade på byxor med praktisk ficka på sidan, skinnjacka, mössa och halsduk.

Tidlöst och edgy

Gigi Hadid och Bradley Cooper parlooks – byxor med fransar
Gigi Hadid och Bradley Cooper efter en frukost i New York, i februari 2024.

Paret på väg från en frukost i New York i februari. Hon bar grafiska byxor med fransar, vit t-shirt och bikerjacka i brunt. Detta matchade hon med Adidas Samba-sneakers, Miu Miu-väska, guldsmycken och solglasögon. Han bar matchande byxor och skjortjacka i grönt, sneakers och blå skjorta och adderade även han solglasögon.

Annons

Svenskt mode

Gigi satsar på svenskt! Hon matchar bomberjacka från Acne studios med kashmir-byxor från egna märket Guest in Residence, loafers, ovala solglasögon och samma Miu Miu-väska. Bradley å andra sidan drar blickarna till sig i en stor sticka mössa signerad Louis Vuitton som han bar tillsammans med dubbelknäppt kappa och cargobyxor.

Avslappnat men personligt

Gigi Hadid och Bradley Cooper parlooks – vida jeans och kofta
Gigi Hadid och Bradley Cooper på väg från frukostdetj till Guest in Residence, 26 februari, 2024.

Ny dag, ny frukostdejt, nya outfits. Duon i varsin avslappnad look – hon i vida jeans, stickad kofta, sneakers och croppad topp och en rad accessoarer, han i hoodie med matchande byxor och stickad mössa.

Annons

Lekfull kontrast

Gigi Hadid och Bradley Cooper parlooks – Musse pigg-tröja
Paret på gatorna i New York, 27 mars, 2024.

Ett skepp kommer lastat med stilistiska kontraster! Gigi satsar på vita kostymbyxor, sneakers, skärp i midjan och matchar med Musse pigg-tröja och mössa. Bradley däremot går all in på en mycket mer stilren look med skjorta från Guest in Residence, kostymbyxor svarta skor och kappa.

Svenskt mode igen

Gigi Hadid och Bradley Cooper parlooks bikerjacka och jeans från Eytys
Gigi Hadid och Bradley Cooper på Alla hjärtans dag, 2024.

Ytterligare en avslappnad och ledig look signerad det nya it-paret. Och ytterligare ett bevis på Gigi Hadids förkärlek för svenskt mode. Här bär supermodellen svarta jeans från svenska Eytys, klassisk bikerjacka, stickad grå mössa och adderar återigen ett par Adidas-sneakers och väska från Miu Miu. Bradley går all in på en ledig look i sweat pants, vandringskängor, svart jacka och mössa.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons