Artikeln innehåller reklamlänkar

Bär personliga smycken – 10 fina alternativ med stjärntecken

21 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
smycken med stjärntecken
Lyft vilken outfit som helst med ett vackert smycke med ditt stjärntecken! Placera det antingen i öronen, runt armen eller runt halsen och få en personlig, trendig och snygg accessoar. Vi listar 10 vackra shoppingtips.
Annons

Personliga smycken blir allt mer trendigt och vi älskar det! Att bära en accessoar på kroppen som både är personlig och snygg på samma gång visar på ett medvetet och stilsäkert modeval. Bland dessa smycken så rankar dem med stjärntecken högt och syns flitigt i modevärlden.

Unna dig själv ett personligt smycke med ditt eget stjärntecken eller ge bort ett till någon du bryr dig extra mycket om. Även bokstavssmycken är en trendig detalj att bära, du kika in 11 snygga varianter här!

Guldhalsband med stjärntecken från Brooke Gregson.

Fina smycken med stjärntecken:

Vi listar 10 fina smycken med stjärntecken i allt från halsband och armband till örhängen och berlocker.

Annons
guldhalsband med stjärntecken

Halsband med stjärntecken från IOAKU fylld med Swarovski kristaller. 18k Gold / Silver. Nickel-, bly- och kadmiumfritt. Hitta ditt stjärntecken och köp halsbandet här (länk till Åhlens).

halsband med stjärntecken guld

Vackert 14-karats guldhalsband med stjärntecken med diamanter från Brooke Gregson. Du kan köpa det här (länk till butik).

Annons
berlock med stjärntecken guld

Hängsmycke med stjärntecken från Guldfynd i 18k äkta guld. Fungerar lika bra att använda som halsband som att hänga på ett berlockarmband. Se alla stjärntecken och köp det här (länk till Guldfynd).

halsband med stjärntecken pilgrim

Unikt guldpläterat halsband i ett hänge präglad med alla 12 stjärntecken från Pilgrim. En tydlig Preciosa Kristall gnistrar som en stjärna mitt i den runda berlocken. Du kan köpa det här (länk till Åhlens).

Annons
berlock silver med stjärntecken

Berlock med stjärntecken i äkta silverfrån Hallbergs Guld liten sten i kubisk zirkonia. Du kan köpa den här (länk till Hallbergs Guld).

vackert guldhalsband med stjärntecken stenar

Diskret och lyxigt halsband med stjärntecken i 10 k guld med diamanter från Sarah & Sebastian. Du kan köpa det här (länk till butik).

Annons
örhängen med stjärntecken zodiac sign pilgrim

Unika guldpläterade örhängen med preciosa kristaller präglade med stjärntecken. Du kan köpa dessa från Pilgrim här (länk till Åhlens).

berlock silver stjärntecken zodiac

Hängsmyckefrån Guldfynd med stjärntecken i äkta silver. Hitta det stjärntecken som du söker och köp det här (länk till Guldfynd).

Annons
armband med stjärntecken zodiac guld

Vackert armband med stjärntecken i 14-karats guld från Sydney Evan. Hitta ditt stjärntecken och köp armbandet här (länk till butik).

silverhalsband med stjärntecken

Nätt äkta silverhalsband med stjärntecken och kubisk zirkonia från Guldfynd. Du hittar det här (länk till Guldfynd).

Annons

Foto: NET-A-PORTER

LÄS MER:

Annons