Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Filippa K presenterar hösten AW22 och ny logga

03 feb, 2022 
Filippa K AW22
Ny säsong och ny logga (!) när Filippa K presenterar sin kollektion för nästa höst och vinter 2022. ELLE ger dig en första blick.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022Brand logo
Det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022

Vi närmar oss sakta men säkert en ljus krispig vår men blickar redan nu till vad kommande höst har att erbjuda – och hos Filippa K bubblar det av förändringar! I början av året nåddes vi av nyheten att Liisa Kessler tar över rodret som kreativ chef och visar sin debutkollektion våren 2022 (läs allt om det här) men fler spännande uppdateringar från varumärket står nu på tapeten. I samma veva som höst- och vinterkollektionen för 2022 landar i butik kan vi vänta oss en helt ny logotyp.

Ny logga för Fillippa K

ELLEs Fashion director Elina Grothén var på plats för att spana in den nya loggan och AW22-kollektionen som presenterades under Copenhagen Fashion Week.
ELLEs Fashion director Elina Grothén var på plats för att spana in den nya loggan och AW22-kollektionen som presenterades under Copenhagen Fashion Week.
Annons
Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2Brand logo
Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2

Hela höst- och vinterkollektionen 2022:

Och kollektionen då! Inspirerad av den skandinaviska vintern speglar den allt från vår dramatiska natur i norra Sverige till stadslivets sofistikerade stillhet. Vi möter en fortsatt enkel och minimalistisk design som uppdateras med friska färger, rika texturer och oväntade silhuetter som ger samlingen en funktionalitet – utan att kompromissa på lyx eller stil. Höst- och vinterkollektionen (som blir den sista innan Liisa Kessler tar vid) fotograferades på taket ovanpå Filippa K:s huvudkontor i Stockholm. Och tar man att span på alla bilder syns det snabbt hur en vinterdag i Stockholm är fångad – från tidig soluppgång till (rätt tidig) solnedgång. Skrolla ner för att se hela AW22-kollektionen från Filippa K!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Filippa K

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons