Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Våga bära färg i vår – 5 trendiga looks att sno rakt av

28 mar, 2022 
AvCecilia Persson
färgglada kläder för dam 2022 – stylingtipsen för att bära säsongens trendfärger.
Den här säsongen bjuder på trender i regnbågens alla färger. Vi har samlat 5 våroutfits du kan kopiera direkt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Våren och sommaren 2022 vill vi bära färg! Om din garderob mest består av neutrala toner, eller om de färgstarka inslagen finns där men du inte vet hur du ska bära dem, så finns det många stilsäkra sätt att inkorporera trendfärgerna i din basgarderob. Samtidigt är det helt rätt säsong att gå all-in på en riktigt färgstark outfit; på allt från catwalken och modehusen till kedjorna och folk på stan ser vi riktigt färgstarka looks som vi gärna inspireras av.

ceriserosa streetstyle – kostym, kostymbyxa och kappa
Från dovt ljuslila pasteller till skrikande ceriserosa – färgpaletten är bred den här våren.

Färgglada kläder – outfits för dam 2022

Oavsett om du vill lysa upp omgivningen helt i färg eller ta in vårens trendnyanser på ett mer diskret sätt så har vi samlat 5 snygga looks att inspieras av, med allt från färgglad kostym till puffklänning. Vilken väljer du?

Annons

Matchande Kostym – outfit ton-i-ton

Lila är en av vårens stora trendfärger och vi bär gärna en outfit i olika toner av lila för en spännande look. Toppa med ett par trendiga cateye-solglasögon, Bottega Venetas trendiga flätade miniväska och krispigt vita chunky sneakers för att bryta av stilen.

Festlig färgklick i neongult

Neongult och limegrönt är en annan färg som står högt upp på trendkartan våren 2022 och som är perfekt att ta in i en eller flera delar av din look. Den här tubklänningen med tunna axelband och smickrande figurnära passform är lika snygg med de här neongröna snörsandaletterna som till flats, och den stilsäkra kavajen i en betydligt mörkare grön nyans.

Annons

Kontrasterande kombination – blazer och puffklänning

Den vackra puffiga klänningen ger alltid extra festkänsla och är dessutom riktigt snygg att kombinera med mer traditionellt maskulina plagg som den oversized kavajen. Toppa med ett par remsandaletter i en färg som går att bära med allt – hos & Other Stories finns många fina sandaletter i olika nyanser.

Annons

Tidlöst och romantiskt – trenchcoat och klänning

Det är inte bara passformen som gärna får vara "puffig" – även puffärmarna återkommer i sommar. Den här långa klänningen med korta puffärmar ger en romantiskt känsla som gör sig fint tillsammans med den mer stilrena trenchcoaten. Med rynkade ballerinas, örhängen med spännande struktur och ett tunt halsband som ligger fint i halsgropen är du redo för alla olika sammanhang.

Stilsäkert från Jobb till AW

Det går minst lika bra att ta in säsongens trendfärger i form av ett par stilsäkra kostymbyxor. De här med vid passform och paperbag-midja är kleinblå, en nyans som också trendar denna säsong. Bär dem med en figurnära topp, gärna med en trendig design med cutout och onesshoulder, och toppa med ett par klackar eller säsongens trendiga loafers.

Annons
Solglasögon 2022 – trender och snygga modeller att satsa påBrand logo
Solglasögon 2022 – trender och snygga modeller att satsa på

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons