Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

En första titt på nya Filippa K – med Anna Teurnell vid rodret

18 jun, 2024 
En första titt på nya Filippa K – med Anna Teurnell vid rodret
Ny kreativ chef = ny era! Här är en första titt på vad vi kan vänta oss från nya Filippa K med Anna Teurnell vid rodret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Edvin Ryding & Felicia MaximeBrand logo
Behind the scenes med Edvin Ryding & Felicia Maxime

Det var i början av året som det blev officiellt att Anna Teurnell blir ny kreativ chef hos Filippa efter Liisa Kessler som lämnar företaget efter två år. Och med en ny kreativ chef vid rodret väntar en ny spännande tid för det svenska varumärket.

"Jag är så glad över den här möjligheten och exalterad över att få bidra till resan för ett varumärke som har legat mig varmt om hjärtat i flera decennier", säger Anna Teurnell i en kommentar om sitt nya uppdrag.

Annons

SS25-kollektionen = en första titt på nya Filippa K

Nu har det svenska varumärket släppt en första titt på vad som komma skall. Nämligen vår- och sommarkollektionen för 2025 som är designad av varumärkets designteam men kurerad av Anna Teurnell. Med det får vi en försmak av vad vi kan vänta oss från Filippa K:s nya era.

Annons

Med SS25-kollektionen går varumärket tillbaka till sina rötter och visar plagg designade för en förfinad kapsel-garderob. En ny tolkning av husets tydliga signaturstil med skarp, välskuren skräddarsydd design, nyckelplagg som trenchcoats, denim och en neutral färgpalett står i fokus och en tydlig känsla av Filippa K 2.0 genomsyrar kollektionen.

Så vad kan vi vänta oss om vi tolkar den kommande SS25-kollektionen? Förfinade nyckelplagg med varumärkets skräddarsydda signatur i kombination med en mer avslappnad och preppy känsla. Tänk dig allt från boxiga bermudasshorts i denim tillsammans med preppy skjortor, skräddade kostymer med 90-talsinspirerad design och nederdelar med chic rak och avsmalnad design.

Vad som är att vänta från Anna Teurnells första egna kollektion som kreativ chef återstår att se – och vi väntar med spänning!

Foto: Bruno Werzinski

Annons