Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Emilia de Poret blir Fashion Director på Klarna

09 nov, 2020 
Emilia de Poret blir Klarnas Fashion Director
Nu står det klart att Emilia de Poret blir den som axlar den nya rollen som Klarnas Fashion Director. ELLE checkade såklart in med Emilia kring hennes nya uppdrag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Emilia de Poret är kanske mest känd bland svenska folket som morgonsoffans modeexpert och som ena halva av mode-duon Säkert Stil. Hon har också arbetat som modejournalist i många år, bloggar på ELLE, skriver stilböcker och ängelinvesterar i start-ups. Nu blir hon även Fashion Director på Klarna och kommer agera strategisk och kreativ rådgivare gällande bolagets modesatsning i Sverige.

Emilia de Poret.

Emilia, stort grattis. Hur känns det?

– Det känns otroligt spännande! Även häftigt och lite overkligt att kunna titulera mig som Fashion Director på en bank – men nu är ju Klarna så mycket mer än bara en bank.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll som Fashion Director?

Annons

– Jag ser fram emot att få vara med på Klarnas resa med att utveckla framtidens shoppingupplevelse och bidra med min erfarenhet av att inspirera och guida konsumenten till medvetna och smarta val. Likaså bidra till att stärka Klarnas position som en shoppingtjänst i Sverige i en tid där e-handeln är mer relevant än någonsin.

Kan du redan nu ge en hint på vad som är på gång de kommande året?

– Det kommande året kommer jag vara involverad i flera kreativa projekt som syftar till att positionera Klarna inom mode, utan att kunna avslöja för mycket rör det sig om projekt liknande Klarnas tidigare samarbete med Bea Åkerlund eller den kampanj de gjorde i somras som riktade sig till sneakerheads. Utöver det kommer jag även jobba med att utveckla Klarna som shoppingtjänst, och kan avslöja att vi just nu arbetar med nytt format för shopping i appen som kommer att gå live senare i år.

Foto: Emma Svensson / Klarna

Så maxar du ditt sparande - 5 tips från sparekonomenBrand logo
Så maxar du ditt sparande - 5 tips från sparekonomen

LÄS MER:

17 lyxiga pyjamaser vi drömmer om just nu

Så stylar du leggings stilsäkert till 5 olika tillfällen

Bea Åkerlund släpper ringkollektion inför alla hjärtans dag

Annons