Bea Åkerlund släpper ringkollektion inför alla hjärtans dag

13 feb, 2020 
Stylisten Bea Åkerlund släpper en unisex ringkollektion på Alla hjärtans dag tillsammans med Klarna
Stylisten Bea Åkerlund släpper en unisex ringkollektion lagom till alla hjärtans dag tillsammans med Klarna. ELLE fick ett exklusivt snack med stylisten inför lanseringen.
Annons

Bea Åkerlund har genom sin banbrytande och storslagna stil blivit en av världens mest inflytelserika stylister och samarbetar med ikoner som Madonna, Lady Gaga och Beyoncé. Nu är hon aktuell med en ringkollektion.

Uppmanar bryta mot traditionen

Den exklusiva ringkollektionen, som lanseras tillsammans med Klarna, innehåller bland annat ett förgyllt riddarfinger, The knight finger, klätt i 246 handsatta stenar. The knight finger är designad för att inspirera till att fria på ett okonventionellt sätt och våga bryta mot traditionen.

Kollektionen innehåller även The unification ring i förgyllt guld, där inspirationen kommer från de olika erfarenheter som kommer med kärlek. Ett äktenskap är inte alltid perfekt och det finns alltid två sidor av varje relation. Därför har ringen en hård sida och en mjuk sida som representerar hela spektrat av kärlek.

– Livet är redan fullt av regler och förväntningar om vem och hur vi ska vara. Ringarna är designade för att inspirera oss alla till att älska på egna villkor och att våga lämna gamla traditioner bakom oss för att själva definiera vår framtid. Så var din egen knight in shining armor och kriga för den du älskar, det är det finaste som finns, säger Bea Åkerlund.

Annons
 Bea Åkerlund släpper en unisex ringkollektion på Alla hjärtans dag tillsammans med Klarna
The knight finger är designad för att inspirera till att fria på ett okonventionellt sätt och våga bryta mot traditionen.

ELLE-exklusiv intervju med Bea Åkerlund:

The knight finger är designad för att inspirera till att fria på ett okonventionellt sätt och våga bryta mot traditionen.

LÄS MER: 

Annons
Bea Åkerlund The knight finger-ring
Annons