Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

ELLEs stylingredaktör: 10 favoriter som maxar vårstilen

04 apr, 2023 
Så maxar du vårstilen.
Första vårsolen har äntligen tittat fram och även om snön ligger kvar på backen råder det ingen tvekan om att våren är runt hörnet. ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har handplockat 10 favoriter för april som lovar dig vårkänslor på ett kick.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Solglasögon 2023 - 5 modeller att satsa påBrand logo
VIDEO: Solglasögon 2023 - 5 modeller att satsa på

April månad är här och även om vädret fortfarande bjuder på kalla vindar och snö på backen, så råder det ingen tvekan om att våren äntligen (!) börjat smyga sig på. ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har lagt vinterslasket bakom sig och blickar istället mot vad som komma skall – vårsol, ljusare garderob och lättare lager. Behöver du en rejäl dos av vårinspiration? Låt dig inspireras av Josefine Kanths 10 favoriter för april – som på ett eller annat sätt kan kickstarta vårstilen på riktigt.

Annons

ELLEs stylingredaktör 10 vårfavoriter för april

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth.
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har handplockat 10 favoriter för april – som maxar vårkänslan!

Ginghamrutigt set med kavaj och kjol

– Ginghamrutan gör storslagen comeback i vårens mode och vi ser den dyka upp i nya moderna tappningar hos allt från Chanel till svenska Acne Studios. Jag har lagt ögonen på det perfekta rutiga setet från Acne Studios där en dekorativ minikjol och bylsig kavaj i neutral färgruta står i fokus. Se mer av kavajen HÄR (reklamlänk) och kjolen HÄR (reklamlänk).

Kavaj och minikjol i brun ginghamruta från Acne Studios.
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.
Annons

Formstarka örhängen

– Att formstarka guldglänsande örhängen tar för sig i vår är glasklart. Både catwalken och kändisar som Hailey Bieber (spana in hennes favoritaccessoar här) inspirerar! Dessa från Edblad är ett par prisvänliga favoriter som finns att se mer av HÄR (reklamlänk).

Guldglänsande stora örhängen från Edblad.
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Öppna vårskor

– Så fort det bjuds på torra och sopade gator kommer jag låta öppna skor bli en del av min vardag igen. Kanske till och med låta sandaletten luftas? Dessa sandaletter med kilklack från H&M är perfekt för våren och sommarens alla dagar. Se mer av skorna HÄR (reklamlänk).

Annons
Kilklack från H&M i beige.
Klicka på bilden för att komma direkt till sandaletterna.

Blommande porslin

– Puderrosa sveper över som en varm kram i både mode– och inredningsvärlden denna vår och sommar och jag kan inte släppa tanken på detta blomfat som är perfekt för såväl dekoration som till vårsallader. Se mer av fatet från San Raphael via Arket HÄR (reklamlänk).

Blomfat i rosa från San Raphael via Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till fatet.
Annons

Stilsäkra solbågar

– Pilotbågen står sig stark även 2023 och även om säsongen bjuder på en rad färg och formstarka solglasögonmodeller så dras jag ändå till de tidlösa varianterna. Dessa bågar kommer från Bottega Veneta och finns HÄR (reklamlänk).

Solglasögon från Bottega Veneta i pilotmodell.
Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Ribbad kashmirtopp

– Jag börjar längta efter mer figurnära plagg med lekfull twist. Tubtoppen håller sig stark och den känns perfekt att möta våren i. Antingen under en skjorta eller med skräddad kavaj för en mer uppklädd känsla. Denna ribbstickade kashmirtopp kommer från Soft Goat och finns i fler färger HÄR (reklamlänk).

Annons
Ribbstickad topp från Soft Goat i kashmir.
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Vårpigg väska

– Att toppa vårstilen med en färgglad accessoar är aldrig en dum idé! Bland vårens färgpalett står brända, apelsingula toner som min favorit och jag tänker att det kommer bli perfekt att pigga upp en helvit vårlook med den varma nyansen. En drömväska i apelsingult är denna från Loewe som finns HÄR (reklamlänk).

Apelsingul väska från Loewe.
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.
Annons

Cargobyxan

– Jajamän, cargobyxan (som blev it-plagget alla fashionistor bar under Köpenhamns modevecka förra sommaren) håller sig stark även våren och sommaren 2023. Med andra ord, ett plagg som kommer hålla sig stark en längre tid framöver och perfekt att testa även detta år. Kanske låna från en vän eller spana bland butikernas sortiment? Dessa i vitt kommer från Arket och är ett fint alternativ om man vill gå på ett neutralt färgval. Cargobyxorna finns HÄR (reklamlänk).

Vit cargobyxa från Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till cargobyxorna.

Perfekt puderrosa

– Den klassiska skjortan i oversized modell är ett måste varje vår och sommarsäsong men detta år syns mer färg i fokus. Jag kommer att satsa på en bylsig variant i perfekt puderrosa – som denna från H&M som finns HÄR (reklamlänk).

Annons
Puderrosa skjorta från H&M.
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Vårkappan i färg

– Inget skriker vår mer än en färgglad vårkappa, och det är dessutom ett perfekt sätt för oss som vill kickstarta vårstilen och pigga upp med färg. Denna kappa från Stylein är ett fint alternativ som finns HÄR (reklamlänk).

Gul kappa från Stylein.
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.
Annons
SE OCKSÅ: Slitet och välanvänt - så stylar du den nya vårtrendenBrand logo
SE OCKSÅ: Slitet och välanvänt - så stylar du den nya vårtrenden

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons