Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

ELLEs stylingredaktör: 10 bruna favoriter jag planerar att bära i höst

19 sep, 2023 
ELLEs stylingredaktör: 10 bruna favoriter just nu.
Chokladbrunt, mocka och mixade texturer – en trio som sammanfattar vad ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth älskar lite extra just nu. Ta en titt bland hennes 10 favoriter i butik och hur hon stylar höstens favoritfärg: chokladbrunt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Höstens viktigaste modetrender 2023Brand logo
Höstens viktigaste modetrender 2023

Vi går mot kallare tider och årets mysigaste månader väntar på att välkomna oss med öppen famn. Kylan kommer krypande och givetvis går höstens starkaste trender och nyckelplagg på högvarv. Med allt från fuskpälsar och lurviga stickade tröjor med bylsiga drag till säsongens starkaste trendfärger – tiden för höstmode är nu! ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har handplockat 10 favoriter i höstens favoritfärg – chokladbrunt.

Josefine Kanth listar chokladbruna favoriter för hösten

– Mer kyla är på ingång och jag har inget emot att svepa in mig i denna chokladbruna kappa i ull och kashmirblandning från Soft Goats senaste kollektion med ytterplagg. Spana in den bruna kappan och resterande ytterplagg här. (reklamlänk)

Annons
Brun kappa från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

– Stickade klassiker är alltid att räkna med när hösten gör entré och detta år planerar jag att komplettera garderoben med en chokladbrun variant. Denna i kashmir från Cos står högt upp på önskelistan. Se mer av kashmirtröjan här. (reklamlänk)

Brun kashmirtröja från Cos.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

– Jag älskar att maxilånga kjolar fortsätter att stå i modebildens blickfång och längtar till att låta det bli en del av min höststil. Jag har ögonen på en brun långkjol att bära med allt från stickade tröjor till skräddade kavajer. Som denna kjol från Wakakuu icons som finns att spana in här. (reklamlänk)

Annons
Brun långkjol från Wakakuu icons.
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

– Även om säsongen för höstskor är runt hörnet kan jag inte låta bli att vilja krama ur det sista av ballerinasko-säsongen (som jag tror kommer hålla i sig längre än vanligt detta år). Dessa i brun mocka från Flattered är ett par favoriter som passar lika bra utomhus som inomhus. Se mer av skorna här. (reklamlänk)

Bruna ballerinaskor i mocka från Flattered.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

– Inga frusna fingrar tack vare stilsäkra läderhandskar! Dessa från Handsome Stockholm passar perfekt in i det bruna temat. Handskarna finns här. (reklamlänk)

Annons
Bruna läderhandskar från Handsome stockholm.
Klicka på bilden för att komma direkt till handskarna.

– Säsongens trendiga damväska har gjort avtryck och jag har ögonen på en söt variant – i chokladbrun mocka. Denna från det New York-baserade märket Savette är på min önskelista för hösten. Väskan finns hos Net-a-porter här. (reklamlänk)

Brun väska från Savette.
Klicka på bilden för att komma dirket till väskan.

– Lagom hög klack för att orka bära varje dag = ja tack! Dessa boots från Khaite med låg klack och vackra detaljer ser ut som en dröm. Skorna finns här. (reklamlänk)

Annons
Bruna boots från Kahite med låg klack.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

– Mer djup och dramatisk doft höstsäsongen till ära! En favorit är Thé Noir från Le Labo som jag planerar att bära året ut. Parfymen Thé Noir finns här. (reklamlänk)

Thé Noir från Le Labo
Klicka på bilden för att komma direkt till parfymen.

– Alla vackra håraccessoarer från Sophie Buhai får mig att drömma men denna hårklämma är en favorit. Hårklämman finns här.

Annons
Brun hårklämma från Sophie Buhai.
Klicka på bilden för att komma direkt till hårklämman.

– En coffeetable-bok på min önskelista är Axel Vervoordt: Portraits of interior! Coffee table-boken finns här. (reklamlänk)

En coffee table-bok på min önskelista är Axel Vervoordt: Portraits of interior!
Klicka på bilden för att komma direkt till boken.
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons