Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE stylar vårens klassiska trenchcoat till alla tillfällen

19 maj, 2022 
ELLE stylar vårens trenchcoat tilla alla tillfällen.
ELLE STYLAR är tillbaka med outfit-inspirationen du söker och vill ha. Med ett utvalt plagg i fokus bjuder ELLEs Josefine Kanth in dig till att låta plagget bäras till alla tillfällen. Veckans styling? Vårens klassiska trenchcoat till alla tillfällen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det råder ingen tvekan om att den klassiska trenchcoaten är plagget vi räknar med, år efter år, när vårsäsongen smyger sig på. Det (ofta) voluminösa ytterplagget med raka drag och neutral ton funkar i alla lägen och i denna veckas stylingvideo av ELLE Stylar visar ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth hur du på enkla men stilsäkra sätt kan bära trenchcoaten – till alla tillfällen. Med allt från denim och monokroma looks till den perfekta on-the-go looken.

Klicka på videon för att se ELLE stylar och shoppa alla plagg

Klicka på videon för att se och shoppa plaggen från ELLE stylar

Pst! Du har väl inte missat att du nu även kan shoppa plaggen direkt i videon? Klicka bara på videon så kommer sedan alla plagg visas till höger i videospelaren – och du kan enkelt shoppa plaggen från alla looks direkt via videon.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons