Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Detta kan du vänta dig hösten 2024 från Toteme

23 jan, 2024 
Höstkollektion 2024 hos Toteme.
Få en första blick på vad som är att vänta till hösten hos Toteme! ELLE har djupdykt i hela kollektionen som visades under haute couture-veckan i Paris.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mitt under haute couture-veckan som råder i den franska huvudstaden slog svenska Toteme till med visning av nästa höst- och vinterkollektion. Till en enkel backdrop i en vacker parisisk lokal presenterades en första titt på vad vi har att vänta oss från den svenska favoriten. Så, vad kan vi vänta oss? En allt mer slimmad silhuett, starka ytterplagg och självklart en tidlös, avskalad färgpalett. Husets etablerade koder speglas genom en kollektion där avsmalnade silhuetter förhöjda med taktil design och rika tyger tar plats. Skarpa snitt, linjer och former är att vänta när kollektionen landar i butik efter sommaren, närmare bestämt i augusti!

Behind the scenes med Zećira MušovićBrand logo
Behind the scenes med Zećira Mušović

Tre detaljer vi ser fram emot hos Toteme hösten 2024

1. Kostymbyxor med smala byxben gör entré

Är det i höst som vi säger på återseende till de vida och oversizade byxbenen som dominerat under senaste åren? Med trendcirkeln i bakhuvudet och en snabb blick på de höstkollektioner som redan avslöjats är det inte omöjligt att allt snävare och avsmalnade byxben gör comeback. Det är iallafall något vi kan vänta oss från Toteme som till hösten utmanar det voluminösa benen med en och annan byxa med raka snitt i avsmalnande silhuett. Även den höga midjan ser ut att vara ett minne blott. Istället visas en neutral låg midja stå i fokus. Är du redo?

Annons
Foto: Toteme
Foto: Toteme
Annons
Foto: Toteme
Foto: Toteme
Annons
Foto: Toteme
Foto: Toteme
Annons

2. Ytterplagg som tar ton

Att ytterplagg är ett av Totemes starkaste sidor råder det ingen tvekan om. Säsong efter säsong visas tidlösa alternativ till den moderna kvinnans garderob och hösten 2024 är inget undantag. Oavsett om det är en gammal favorit från garderoben eller en ny investering visar Totemes visning och kommande kollektion att ett skarpt ytterplagg som tar ton är nyckelplagget att räkna med – för alltid. AW24 avslöjar att lurviga material, kappor med tidlöst rak silhuett och en uppdaterad tolkning på märkets signaturjacka med fastsydd halsduk är att vänta.

Annons
Foto: Toteme
Foto: Toteme
Annons
Foto: Toteme
Foto: Toteme
Annons

3. Svepande klänningar som det enda valet

Enkelt, bekvämt och stilrent. Allt du behöver hösten 2024 ser ut att vara klänningar i klassiskt svart eller vitt. Vad sägs som en stickad klänning i maxilängd till vardags? Eller en cocktailkänning med chic drapering? Oavsett tillfälle och tidpunkt på dygnet blir svepande klänningar tydligt den enda valet.

Foto: Toteme
Foto: Toteme
Foto: Toteme
Annons
Foto: Toteme
Foto: Toteme

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons