Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Därför pratar alla om Kylie Jenners minimalistiska looks i Paris

02 jun, 2023 
AvAmie Chorr
Under senaste åren har Kylie Jenner minst sagt levererat look efter look där djärva och iögonfallande detaljer stått i fokus. Men nu väljer hon plötsligt att inta en helt ny stil-era – som alla pratar om.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Inspireras av nya trenden quite luxuryBrand logo
Inspireras av nya trenden quite luxury

Kylie Jenner är känd för att vara en trendsetter inom både mode och skönhet – och är verkligen inte den som är blyg för att sticka ut ur mängden. Men nu visar hon helt plötsligt en bemärkt förändring i hennes stil, där allt mer nedtonade looks levereras. Hon har utan tvekan valt att omfamna en av 2023 största trend – quiet luxury.

Tidigare har Kylie kört på mer djärva plagg, utmanande silhuetter och uttrycksfulla sminkningar. Men på senare tid har hon tagit ett steg tillbaka och omfamnat en mer nedtonad estetik.

Kylie Jenner har tidigare ofta och gärna burit färg och iögonfallande tyger.
Annons

Tidlös garderob med Parisienne vibes

Kylie har strosat runt i svarta och vita ensembler med mer blygsamma silhuetter och kombinerar dem på ett sätt som för tankarna till femme fatale. En annan nyckelfaktor i Kylies quiet luxury-stil är hennes fokus på accessoarer. En klassisk Chanel-väska eller ett par tidlösa pumps kan lyfta hela hennes look och ge det där lilla extra för att knyta ihop en outfit.

Se bilder från hennes parisresa där Kylies senaste looks och designerval kanaliserade quiet luxury estetiken som är på allas läppar.

Kylies är i sin quiet luxury era
Annons
Kylies är i sin quiet luxury era
Kylies är i sin quiet luxury era
Kylies är i sin quiet luxury era
Annons
Kylies är i sin quiet luxury era
Kylies är i sin quiet luxury era

Foto: TT

Trendigt sommarmode 2023Brand logo
Trendigt sommarmode 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons