Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Cartier öppnar butik i Sverige

22 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
Hösten 2018 öppnar Cartier sin första butik i Norden – på Smålandsgatan 8 i Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den drygt 200 kvadratmeter stora flaggskeppsbutiken kommer att innehålla Cartiers hela koncept med fokus på smycken, klockor och juveler och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som Skandinaviens främsta shoppingdestination.

Den anrika juvelerar-firman Cartier grundades i Paris 1847 av Louis François Cartier och erbjuder exklusiva armbandsur, smycken, parfymer och pennor och har filialer i bland annat New York och London.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Etableringen av Cartiers flaggskeppsbutik är ett led i strategin att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.

– Vi är stolta över att få hälsa Cartier välkommen till Bibliotekstan och Stockholm för sin första butik i Norden. Cartiers nya flaggskeppsbutik blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla Bibliotekstan till Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom svenskt och internationellt mode tillsammans med levande restauranger och caféer, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling inom butiker i Stockholm på Hufvudstaden fastighetsbolag.

Annons