By Malene Birger lanserar ny smyckeskollektion hösten 2021

By Malene Birger släpper ny smyckeskollektion

När By Malene Birger nu presenterar sin första smyckeskollektion under Maja Dixdotters kreativa ledning är det med fokus på elegant minimalism i kontrast till varumärkets annars bohemiska ton. Spana in nyheterna här.
02 november, 2021
Maja Dixdotter om By Malene Birger F/W 2021
2:11

Efter reklamen: Maja Dixdotter om By Malene Birger F/W 2021

(2:11)

Slå på ljud

Det senaste året har det skett stora förändringar med By Malene Birger. Hösten 2020 tog Ellen Dixdotter över som VD och sedan i vintras har systern Maja Dixdotter axlat rollen som designchef för modehuset.

I en intervju med ELLE tidigare under hösten berättar Ellen att förändringarna hos By Malene Birger till stor del handlar om att hitta tillbaka till sin kärna. Man går tillbaka till de ursprungliga ledorden som signalerar en stilren skandinavisk stil med en avslappnad internationell lyx. Hon beskriver det som enkelhet men samtidigt en nerv av något eklektiskt.

Första smyckeskollektionen under ny kreativ ledning

Och det är precis det här vi ser när det danska modemärket nu släpper sin första smyckeskollektion under Majas kreativa ledning.

By Malene Birger släpper smyckeskollektion med örhängen, ringar, halsband och armband.

By Malene Birger släpper sin första smyckeskollektion under Maja Dixdotters kreativa ledning.

By Malene Birger släpper smyckeskollektion hösten 2021.

Kollektionen genomsyras av elegant minimalism som ska stå i kontrast till modehusets annars bohemiska ton.

Elegant minimalism i By Malene Birgers smyckeskollektion

Smyckeskollektionen genomsyras av elegant minimalism och agerar som kontrast till de annars bohemiska texturer som genomsyrar märkets ready to wear-kollektion.

Kollektionen innefattar en kraftig ring, ett par matchande örhängen, ett slankt halsband samt ett armband i samma modell. Halsbandet såväl som armbandet är tänkta att bäras ensamma eller flera tillsammans.

By Malene Birger släpper nya halsband till hösten 2021.

Kollektionen innefattar ringar, örhängen, halsband och armband.

By Malene Birger släpper smyckeskollektion till hösten 2021

Enkelhet men samtidigt en nerv av något eklektiskt är precis vad vi ser när vi spanar in By Malene Birger smyckeskollektion för hösten 2021.

Smyckeskollektionen lanseras den 18 november 2021 på bymalenebirger.com och hos utvalda återförsäljare. Samtliga smycken kommer finnas i både 925 sterling silver och 14-karat pläterad guld.

Foto: Lena C. Emery/By Malene Birger