Allt om Bottega Venetas hemliga 2021-visning

Bottega Veneta Salon01 vår-sommar 2021 visning

Under ett hemligt exklusivt event i London tidigare i år presenterade Bottega Veneta sin kommande vår- och sommar kollektion som nu går under nytt namn! Här är allt vi vet om den nya kollektionen och den hemliga visningen.
14 december, 2020

Den 9 oktober höll Bottega Veneta ett hemligt exklusivt event i London för att visa fram sin spring/summer 2021 kollektion som numera går under namnet Salon 1.

Nu släpper modehuset hela modevisningen på deras hemsida. Visningen hölls på Sadler’s Wells Theatre i London, där enbart några få utvalda namn var på plats. Bland annat var artisten Neneh Cherry på plats – hon har tidigare frontat modehusets kampanjer. Kanye West, Skepta och fotografen Tyrone Lebon var även några av gästerna.

Bottega Venetas vår- och sommarkollektioner får namnet Salon01

Bottega Venetas första Salon01 (som deras vår/sommar kollektioner numera kallas) är inspirerad av de tider vi lever i, spänningen mellan isolering och frihet. Ett av de viktigaste begreppen som kollektion bygger på är nostalgi, vilket återspeglas i användningen av stickad och skräddarsytt hantverk, samtidigt som det finns en mjukhet med precision och kontroll.

Se ett urval från bottega Veneta Salon01-visning här:

Foto: Bottega Veneta

LÄS MER:

Klänningen du kommer vilja bära nu och hela 2021

Allt du vill veta om Bottega Veneta Wardrobe 01

Här är den nylanserade webbshoppen som erbjuder svenska kunder lyxmode

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: