Ny lyxig multibrand-webshop lanserar i Sverige

collage the shop ny lyxig multibrand webshop

Sverige har fått en ny lyxig multibrand-webshop – här är allt vi vet om det nya destinationen, collagetheshop.com
01 oktober, 2020

Idag, torsdagen den 1 oktober lanserar danska detaljhandelsföretaget sin webshop Collage the Shop för dam- och herrmode i Skandinavien. Svenska kunder har nu möjlighet att shoppa ett brett utbud av lyxmode från internationella varumärken som Balenciaga, Burberry, Gucci, Loewe, Saint Laurent och Valentino m.fl.

COLLAGE THE SHOP

Konceptet grundades av danska Group 88 efter en önskan om att presentera en avancerad shoppingupplevelse online. Collage the Shop ska presentera den bästa inspirationen från internationellt lyxmode, men med en skandinavisk känsla och uttryck. Lanseringen sker för Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island och Grönland. Konceptet har sedan tidigare ett antal butiker runt om i Danmark och Norge.

En av collages fysiska butiker i Köpenhamn.

VILKA ÄR Group 88?

Familjeägda Köpenhamnsbaserade företag Groupp 88 var på 80-talet en av de första att driva Gucci-franchiseverksamhet i Danmark. Utöver det har företaget lyckats få ytterligare en rad lyxmärken till Köpenhamn, Oslo och Stockholm – där ibland Burberry, Bottega Veneta och Mulberry. För närvarande, har de investeringar i mer än 30 detaljhandelsenheter. Nu testar de sin framgång online med collagetheshop.com

Foto: Group88

LÄS MER:

Jordnära nyanser i brunt är höstens finaste trendfärg

Streetstyle från Copenhagen Fashion Week SS21

Stilsäkra streetstylelooks att inspireras av från modeveckan i Milano